Ötvös Tibor

Régiókódos lesz a GTA 5

Jó lesz odafigyelni, hogy melyik országból rendeljük a Grand Theft Auto ötödik részét.

A Rockstar egy közleményben hívta fel a rajongók figyelmét a régiókódokra. "Ajánlatos a lakhelyünknek és a gépünknek megfelelő kóddal rendelkező lemezt megvenni, hogy a későbbi DLC vagy az előrendelési gondokat elkerüljük. Például Észak-Amerikában a PS3-as lemezek BLUS31156 kóddal jelennek meg (a doboz oldalán látható), Japánban pedig BLJM61019 kóddal."



"Ázsiában BLAS50639 kód lesz, ezek Szingapúrban, Hong Kongban és Tajvanon is érvényesek lesznek. A BLKS20442 Koreában, Európában pedig a BLES01807 kód érvényes. Szóval egy európai vásárló európai PSN-profilt kell, hogy használjon, különben nem működnek majd a kiegészítők és maga a játék sem."

Ezzel egyébként az is kiderült, hogy lesz DLC a GTA 5-höz. Kérdés, hogy olyan nagyívű, mint a negyedik rész esetében vagy apróbb kiegészítéseket kapunk majd. A játék szeptember 17-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sajátvéleményem #3
    Egy filmnek minek kell? Na ezért kell a játéknak is...
    Nem hinném, hogy egy magyar játékost nagyon érdekelné a rigió kód.
    Amit letölt, vagy letöltök, abból már rég kiszedték az ügyes hekkerek.
    A 47000 Ft-ból megélők, nem fogják biztosan megvenni a 10-15 ezer (14500) forintos játékot.
  • Robbantó1 #2
    Ez mi a baromság? Eddig tiszteltem a Rockstart de ez mi? Gondolom minden állam nyomja pénzel őket mert ilyenkor nem USÁ-nak fogsz adózni hanem Magyarországnak.
    Egyébként ez olyan mint az Xbox one régiózás,amit töröltek is de egy játéknál még is minek? Nem lesz egyforma a játék? Vagy talán USÁ-ban minősigibb kiegészitőket adnak? Vagy tán lesz benne magyar nyelv???
  • KopaszIsten #1
    Mégis mi a jó francnak kellenek ezek a régiók? :@