Ötvös Tibor

Így fest a "jelen" az Assassin's Creed 4: Black Flagben

Ahogy minden részben, úgy az Assassin's Creed 4: Black Flagben is van élet az Animuson kívül.

Eddig csupán a hangulatos Karib-tengeri térségből láthattunk képeket és videókat, ám ma bemutatkozott a modern-kor is a játékban. A képek tanúsága szerint ezúttal az Abstergo Entertainment alkalmazottjaként kerülünk be az Animusba, mely egyébként a Templomosok fennhatósága alatt áll.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A sztori szerint egy kutató-analitikust alakítunk majd, aki a cége megbízásából lép be az Animusba és azt kapja feladatául, hogy minél többet tudjon meg Edward Kenway-ről. Az indokok eleinte nem ismertek, de a sztori alakulásával egyre tisztul a kép.

A modern-kori részekben ezúttal már nem a megszokott külső nézetet kapjuk, hanem FPS-módban kalandozhatunk hősünkkel. Az Assassin's Creed 4: Black Flag október 31-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #3
    Én sem teljesen értem, miért kell a nagyjából egységes irányítást és nézetet szétcseszni. Így pont megvolt az az érzés, hogy a bérgyilkos módban már kézre állt irányítás egy az egyben átjött a "valóságba" is, teljesen jól éreztette a játék hogy Desmondnak is átszivárgott némi tapasztalat az animuson keresztül.

    Aztán lehet, hogy pontosan ezért változtatják meg a dolgot, mert ez nem Desmond, hanem egy tudós, és neki nincs olyan erős kontaktja az animusban lévő énjével.

    Mondjuk nekem annyiból mindegy, hogy AC2 óta le vagyok maradva, két kieg is sorban áll, nemhogy a 3, meg annak a kiegjeki...
  • Zsoltee_a_bator #2
    Ezek csak freecam preview-k. Semmi jel nem mutat ra, hogy first person lenne. Ha megis, akkor a fohos (a hatso labaira allva) magasabb, mint Csubakka.
  • Fbn Lx #1
    ezzel az fps-móddal végleg leegyszerűsítették a jelenkori részeket, és teljesen kilőtték annak a lehetőségét, ami pedig az előző részben már kezdett megjelenni, hogy a jelenkorban látványosan harcoljunk