Ötvös Tibor

Készül a WRC 4

Tovább bővül a sikeres WRC sorozat is, mely immáron negyedik epizódjához érkezett el.

A Bigben Interactive és a Milestone ma jelentették be hivatalosan is, hogy készül a WRC FIA World Rally Championship 4 (röviden WRC 4), mely a népszerű autóversenyes franchiset bővíti tovább. Az októberben PC-re is megjelenő program számos újdonságot tartalmaz, melyek többségét a rajongói visszajelzések alapján építették be.



A feljavított grafika és vezetési mechanika fejlesztése alap és elvárható, ám megújul a karrier-mód, melyben már valódi versenyzők életútját is végigjárhatjuk. Új időjárási elemek lépnek be a képbe és a fényviszonyok is javulnak. A készítők szerint szeretnék megalkotni az eddigi legélethűbb és legrealisztikusabb vezetési élménnyel bíró autóversenyét. Októberben meglátjuk, mennyire sikerül ez nekik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • herlius #3
    Játszottál is a legújabb résszel, vagy csak divatból fikázod a játékot? Messze nem tökéletes, de nagyon jó irányba fejlődik a sorozat, nem úgy mint pl az agyonhype-olt Dirt széria. Ha ezt a fejlődési ütemet tartják, 1-2 éven belül valóban álleejtős játékot hozhatnak össze.
  • Skyline #2
    "A készítők szerint szeretnék megalkotni az eddigi legélethűbb és legrealisztikusabb vezetési élménnyel bíró autóversenyét. "
    Ezt eddig mindig elmondták és egy raklap szarral vetekedő borzadály lett belőle ami a régi nagy WRC címeket a sírba gyalázza, annyira minőségtelen szemét.
  • lestyanrobi #1
    Magyarul képen jól fog mutatni, de játszhatatlan lesz.