Ötvös Tibor

Folytatódik a Modern Warfare?

A jelek szerint nem végleg zárult le a Call of Duty: Modern Warfare sorozat.

Az Infinity Wards és a Sledgehammer Games a harmadik Modern Warfare játék után a Ghosts fejlesztésének áll neki és így sokan azt gondolták, hogy ezzel le is zárult az a vonal. Ma azonban Rob Valdivia, a Sledgehammer Games vezető VFX-művésze elárulta, hogy már dolgozik a negyedik Modern Warfare részen.



Ez természetesen még nem hivatalos, az Activision és az Infinity Ward semmit nem árult el a projektről. Mindenesetre a dolog nem lenne meglepő, hiszen Call of Duty-széria legsikeresebb vonala volt a Modern Warfare, mellyel igazából stílust és korszakot váltott a franchise is. Várjuk a megerősítést - vagy a cáfolatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Nem igazán értem, mivel lehetne folytatni a MW-t, milyen, eddig háttérben megbújó terroristát szednek elő. A MW története épp elég kerek, gyakorlatilag maga a sztori, és a filmszerű akció miatt volt élvezetes a trilógia, maga a játékmenet sok meglepetést nem tartogatott, bár ide tökéletesen megfelelt. Lehet ám új sztoriba is belefogni, a Black Ops is szép siker volt az MW2 után.