Ötvös Tibor

Készül a Colin McRae Rally remake?

Úgy tűnik, hogy a Codemasters feltámasztja az egyik legnépszerűbb autós sorozatát.

Colin McRae a ralisport legnépszerűbb alakja 2007-ben hunyt el, de neve örökké fennmarad a rajongók körében. A Codemasters 1998-ban adta ki a pilóta nevével fémjelzett első játékot, mely rögtön hatalmas sikert ért el és klasszikussá vált. Azóta további négy rész jelent meg, majd a DiRT mellékágban is kettő (a harmadiknál már nem szerepel Colin McRae neve).

A jelek szerint holnap pedig visszatér a sorozat fő ága, a Colin McRae Rally. Legalábbis erre utal a Twitteren megjelent fotó, melyet a Codemasters kommunikációs vezetője, Rich Eddy tett közzé. A pletykák szerint vagy egy HD-feldolgozás lesz vagy egy teljes remake. Mindenesetre hamarosan kiderül.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Már árulján az Apple store-ban új-zélandon. A következő az iOS verzió lesz.
  • PacsutaTibi #2
    PC-re miért jönne remake? Elég sokat modoltam, szóval új autó kasznikat és szebb textúrákat most is lehetne hozzá csinálni. (A pályákhoz csak textúrát) Az ilyen csillivilli csicsákért meg nem vagyok oda.
    Egyébként tényleg a legjobb volt a klasszikusok között, amit linkeltél cikket ott a hozzászólások között már van is egy videó. Nagyon jól megoldották hogyan készítsenek hasonló de mégis új menüt, a régi design felhasználásával. A hangok, kocsik, pályák ugyanazok, annyi módosítással hogy itt végig volt húzva egy fal két oldalt :S gondolom hogy ne lehessen nagyon kimenni a pályáról. A felső csik ami mutataja mennyit tettünk meg a pályából szintén új. Az itiner ikonjai valamint a fordulatszámmérő meg leginkább a CMR3-4-2005re hajaz.
  • kjhun #1
    Hát sajnos nem PC-re. Az itt lévő cikk szerint, mobilra jön a CM2.0 remake.