Ötvös Tibor

10 perc Call of Duty: Ghosts


Ma kezdődik az E3 és ahogy az már lenni szokott, volt egy elő-E3 is.

Itt általában azok a kiadók mutatják meg terméküket, akik valamilyen oknál fogva nem szeretnének részt venni az expón. Ezúttal a Callv of Duty sorozat legújabb epizódja, a Ghosts tartott önálló estet, melyen rögtön kettő, egyenként öt perces jelenetsorral mutatkozott be a program.



Az elsőben a víz alatti küldetések egyikét tekinthetjük meg, a másikban pedig egy, a sorozatban normálisnak nevezhető hegyi missziót láthatunk mozgásban. A látvány önmagáért beszél, minden nagyon pazarnak tűnik. Mindenesetre a Ghosts bizonyára felbukkan még a konferencián, így még visszatérünk rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • richard45 #6
    Next-gen grafika mi? Haha, komolyan ezeknek van bőr a pofájukon, jó persze én megértem, hogy kényelmesebb agyon hypeolni a játékot, mint egy új motor összerakásával bíbelődni. De én még a kőkori motor felett is szemet hunynék hisz ugyebár a grafika nem minden, de akkor legalább mutatnának valami innovációt (mert szerintem a körömpiszok egy fps esetében nem egy nagy innováció), ehhez képest még mindig ugyanazt a szar szkriptelt unalmas játékmenetet tolják elénk. Ez a sorozat a végét járja, ha a next-genre sem akarnak semmi újat felmutatni akkor baszhatják.
  • goldmember #5
    szkriptelt kurvaélet
  • wwenigma #4
    Itt megnezheted jo minosegben a livestream felvételét: http://new.livestream.com/callofduty/codghosts 30 perc és kicsit többet mutat...
  • Baggio73 #3
    A Terminátor kutya és segédei
  • JaSoN HuNTeR #2
    Jó játéknak tűnik. DE mik ezek a nagyon sz*r videó minőségek?
  • wwenigma #1
    Az mar kezd erdekelni hogy mit robbantottak San Diego mellett mert az egy nagyon nagyon nagy kráter és sugarzast mérnek ott a zembörök. :) Amugy aki nezte a tegnapi live stream-et, az eszrevehette hogy dél amerikaban jatszodik a jó része.