Ötvös Tibor

Jövőre jön a Serious Sam 4

Jövőre megkapja negyedik részét a kultikus Serious Sam sorozat.

A Serious Sam sorozat a mai napig nagyon népszerű és épp ezért meglepő a tegnap este megjelent hír. A Croteam ugyanis nem talált magának forgalmazót, így saját maguk támogatják meg a programot - illetve a rajongókat kérik meg erre. Ám nem Kickstarter projekt lesz, hanem egy egy hetes Humble Bundle akcióból szeretnék összeszedni a pénzt.



A Humble Bundle lényege, hogy a játékok elérhetők és mindenki annyit fizet érte, amennyit szeretne. A következő héten a Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter, Serious Sam: The Random Encounter, Serious Sam Double D, Serious Sam: Kamikaze Attack! és a Serious Sam Public Test 2 lesz így elérhető és az innen beszedett összeget teljes egészében a Serious Sam 4-re fordítják.

További részletek itt találhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kornan #3
    Jah és steames kulcsok formájában van, de néhányat le lehet szedni erről a humble bundle-ról.
  • Kornan #2
    Még 3 napig meg lehet venni. Minimum 225 forintért meg lehet venni az összes serious sam-et, kivéve a 2,3. De ha valaki összesen kb 1100 forintot fizet akkor megkapja azokat is. Én megvettem, úgysem játszottam még a 3-al.
  • mg1992mg #1
    A Serious Sam összes része nagyon jó! Jöhet is a 4. rész!
    Picit azért félek, hogy olyan lesz, mint a 3. rész, ami azért annyira nem jött be, unalmasabb volt mint a többi SS játék.