Ötvös Tibor

Már teljesen kész volt a Prey 2

A Prey 2 kapcsán folyamatosan csak negatív híreket hallunk már hónapok óta.

A Prey folytatása közel két éve mutatkozott be először. Akkor rengeteg dolgot megtudhattunk a projektről, melyben Killian Samuels, egy szövetségi nyomozó lenne a főhős, aki az Exodus bolygóra kerül ahol fejvadászként próbál meg életben maradni. A Prey 2 nagyon érdekesnek tűnt, de az elmúlt években csupa negatív hír látott napvilágot a programról.



A múlt héten pedig az is kiderült, hogy a Human Head Studiostól elvették a projektet és azt végül a Dishonoredet készítő Arkane austin-i részlege kapta. Ma azonban a Human Head Studios egyik volt munkatársa, Jason Blair, aki egyébként a Prey 2 írója és dizájnere is volt meglepő dolgokat árult el Twitter-oldalán.

"Együtt dolgoztam a Human Head-del jó pár évig, és így a Prey 2-n is ügyködtem. Az elmúlt hat hónapban a játék írója és dizájnere voltam. A Prey 2 több volt mint egy technológiai demó. A Prey 2 egy teljesen kész játék volt és elég őrült is."

"Ami a Prey 2-vel történik az szimpla politika. És szánalmas. A Human Head remek programot készített. Megérdemelték volna, hogy az ő logójukkal jelenjen meg."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    ebben legalább volt némi innováció (nem is beszélve arról, hogy megmutatták, hogy a id Tech 4 Engine-nel is lehet szép játékot csinálni), nem úgy, mint napjaink legnagyobb eladásokat produkáló shootereiben. az ilyesmire nincs igény.
  • kissssss #3
    az első rész sem volt valami nagy durranás, a falon mászkálás és a gravitációval való baromkondás még érdekes is volt egy két pályán keresztül de a későbbiekben már erősen a hányinger kerülgetett.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Szomorú, de már most érzem, hogy nem fog érdekelni a 2. rész.
    Az 1-t kellene folytatni. Casual szarrá alakítani egy amúgy sem túl mély játékot, miközben volna esély arra, hogy minimum nosztalgiából a régi játékosok megvennék... szerintem, hatalmas öngólt rúgnak.
  • Ender Wiggin #1
    az egész koncepció szar, úgy ahogy van. ha folytatni akarják, akkor csak is Tommy-val szaban, hiszen az első játék egy cliff hangerrel ért véget.