Ötvös Tibor

A Dishonored készítői veszik át a Prey 2 fejlesztését?

A Prey 2 fejlesztése valahogy nem akar befejeződni.

A projekt munkálatai már nagyon régóta tartanak és ma újabb csavar állt be a történetben. Az eddig a munkálatokat végző Human Head Studiostól ugyanis a Bethesda elvette a Prey 2-t és a hírek szerint a remek Dishonoredet készítő Arkane Austin veszi át a projektet. Legalábbis a kiadó ezt szeretné, ám a csapatnál ódzkodnak az ötlettől és még nem lehet tudni, mi lesz a vége.


Tárgyalási módszer Bethesda módra?

Ez egyébként nem az első fejlesztőváltás a Prey 2 történetében. Eredetileg a 3D Realms kezdte el, de a csőd után a Bethesda megszerezte a jogokat. Az Obsidian Entertainment kezdte a munkálatokat, majd utána a Rebellion vette át, tőlük kapta a Human Head Studios.

Felmerülhet a kérdés, hogy a kiadó miért költ ennyire sok pénzt a Prey 2 fejlesztésére, hiszen anno az első rész sem robbantott bankot. Mindenesetre várjuk a következő fejezetet a játék történetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bulics #2
    Egyszerű, én úgy szoktam az elsőt játszani, hogy halálkor gyorstöltést nyomok...
    Egyébként nem bízom a második részben. Az első egy kerek egész volt. Szerintem el fogják szúrni, bár remélem nem...
  • cylonflatus #1
    Az első nagyon tetszett, az egyik legérdekesebb fps-volt (bár az nem igazán tetszett, hogy az elhalálozásnak igazából nem volt súlya) és a 2.-ból is amit eddig láttam biztató volt. Remélem lesz belőle valami, bár ez a hercehurca ami körülötte folyik kezd komikussá válni.