Ötvös Tibor

Júniusi ajánló

Júniusban sem leszünk elkényeztetve a játékok tekintetében, ám szerencsére a most megjelenő alkotások mindegyikét érdemes lesz kipróbálni.

Június 7-én rögtön egy igazi blockbuster jelenik meg. A Capcom-féle Remember Me igazán pazarnak tűnik és remélhetőleg a PC-s porttal sem lesz gond. A sztori szerint 2084-ben járunk Párizsban. Az egykoron a romantika városának tartott helyen ma a káosz uralkodik, mutánsok tűnnek fel a sarkokon, akik emberi vérre éheznek. A kormány a fejlesztők által "megegyezésen alapuló diktatúrát" vezetett be, mikor minden emberbe agyi implantátumokat ültetett be, melyek minden emléket, ténykedést tárolnak és közvetítenek a központba.



Ráadásként a Sensen műszerek segítségével befolyásolhatják is a tudatunkat. Ez pedig már nem tetszik az Errorist nevet viselő csoportnak, akik fellázadnak a Memorize cég és találmánya ellen és úgy döntenek, elpusztítják az egészet. Szerencsére hősnőnk, Nilin az ő oldalukon áll, aki nem mellékesen képes az emberek emlékeinek összekeverésére is.

14-én jelenik meg a Chemical Spillage Simulation, mely kis hazánkban - és úgy általában a világon - nem számíthat túl nagy sikerre. A játékról itt már beszámoltunk, több szót valószínű nem is érdemel. Annál érdekesebb a 25-én bemutatkozó Company of Heroes 2, mely már így is sokat csúszott, de most már végre valóban megjelenik. A Sega és a Relic közös alkotásáról már bővebben is beszámoltunk.

28-n pedig két játék jelenik meg. Az első a hangulatosnak tűnő Deadpool, melyben mint ma kiderült Rozsomák is feltűnik. De mellettük Kábel, Mr. Sinister, Psziché és a Halál is Deadpool útjába kerül. A kellően akciódús és humoros alkotás megjelenését nagyon várjuk, reméljük kellemes élményekkel gazdagodunk.



A másik pedig szintén egy nagyon régi program, a Ride to Hell: Retribution, mely a franchise három darabja közül elsőként lát napvilágot. A '60-as években játszódó alkotás hőse Jake Conway lesz, aki brutális bosszúhadjáratot indít a Devil's Hand nevet viselő motoros banda ellen.

Konzolos fronton mindössze a The Last of Us jelenik meg - a fentiek mellett természetesen -, melyről érdemes beszámolni. A Naughty Dog alkotása egy akciódús túlélő-horror lesz. Akit érdekel a program, az bővebben is olvashat róla.

Júliusban pedig beköszönt a valódi uborkaszezon, hiszen a Mortal Kombat Komplete Edition és a MotoGP 13 mellett semmi nem jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zorrobomber #5
    Planetary Annihilation kimaradt.
  • sempron07 #4
    Ősztől - karácsonyig viszont jóval magasabbak az eladások...
  • Szefmester #3
    Pontosan, nyáron meg lósz*r se jön ki. Ilyenkor lehetne konkurencia nélkül megjelenni.
  • Bendzs #2
    A nyári hónapok mindig ritkábbak szoktak lenni játékmegjelenések terén, szeptembertől decemberig pedig jön a dömping, havonta legalább 10-15 megjelenéssel...
  • Whysper #1
    Ezt nem értem miért nem úgy ütemezik az emberek megjelenést ,hogy ilyenkor is legyen és akkor konkurencia nélkül jelenne meg