Ötvös Tibor

Fizetős lesz az ingyenes Metro: Last Light DLC

A forgalmazók nem fogadják el a Metro: Last Light ingyenes DLC-jét.

Érdekes esetet jelentett be a Deep Silver. A Metro: Last Light előrendelőinek jár egy ingyenes DLC, a Ranger Mode, melyet azonban minden vásárló számára szeretett volna elérhetővé tenni. Ezt azonban a forgalmazók kifogásolták, így aki nem fizet előre a programért, annak 5 dollárba fáj majd az amúgy ingyenes DLC.

"A játékkészítők és kiadók egy olyan világban élnek, ahol bizonyos játékmódok ajándékba adása előrendeléskor követelmény a forgalmazóktól" - árulta el Huw Beynon. "A Ranger Mode tűnt a legjobb választásnak, mivel ez kimondottan a hardcore rajongóknak szól, aki valószínű elő is rendelik a programot. Elutasítottunk minden olyan ajánlatot, ami exkluzívvá tenne bizonyos kiegészítőket akár időlegesen is."

A Metro: Last Light jövő pénteken jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #4
    elmennek a picsába, köcsög parasztok. kábé ez a legkultúráltabb módon megfogalmazott véleményem.
  • Bendzs #3
    Ilyen hozzáállással kell minden játéknak nekikezdeni, mert így vagy "Én megmondtam!", vagy pozitív csalódás lesz a vége.
  • Gater #2
    *mármint a tört verziót letölteni és ingyen játszani
  • Gater #1
    Nem hogy megvenni de tört verziót se fogom megvenni mert biztos vagyok hogy a játékot szétcseszték a kiadók a marketinges szarjaikkal és elveszett belőle az igazi élmény. Az elsőt imádtam és ott a történet véget is ér nekem.