Ötvös Tibor

Íme a Splinter Cell: Blacklist borítója

Megjelent a neten a Splinter Cell legújabb részének borítója.

A Blacklist története a Conviction után játszódik. Patricia Caldwell, az Egyesült Államok elnöke feloszlatta a Third Echelon nevet viselő szervezetet annak korrupciója miatt. Ezzel együtt megalapította a Fourth Echelont, melynek vezetője Sam Fisher lett. Az első ügyük rögtön egy igazi terrorcselekmény, mivel egy 12 fős csapat az Államok ellen indít támadást és a mi feladatunk lesz leállítani őket.A ma megjelent borító elég látványos és egy mindenre elszánt Fishert láthatunk rajta. A Splinter Cell: Blacklist augusztus 23-án jelenik majd meg, jelen állás szerint egyszerre konzolokra és PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • heist #3
  De lerágott csont már ez a játék...
 • Bendzs #2
  Nincs sok esély a petíció sikerességére, 4 hónap múlva kiadják a játékot, úgyhogy a fejlesztés nagy része - többek közt a szinkronmunka is - valószínűleg már javarészt kész van, és nem valószínű, hogy több hónapos munkálatok után dönt úgy a cég, hogy mégis Ironside legyen Sam szinkronja.

  Tény, hogy Sam és Ironside hangja szétválaszthatatlan, valamint a Blacklist követi az eddigi sztori vonalát, úgyhogy nem értem, miért kellett leváltani a fő szinkronszínészt, - állítólag - csak mert pár évvel idősebb lett, és ettől a hangja is idősebbnek tűnik. A Conviction-ben már eléggé őszült Sam, úgyhogy végképp nem értem, miért kell megfiatalítani...
 • Ender Wiggin #1
  vajon a petíció Ironside-ért eredményes lesz? ha nem, tutti, hogy bukta lesz ez a szar.