Ötvös Tibor

18 perc Rise of the Triad


Egy nagyon látványos, közel 18 perces trailerrel jelentkezett a Rise of the Triad.

A tavalyi QuakeCon egyik legmeglepőbb eseménye volt a Rise of the Triad visszatérésének bejelentése. A dolog azért keltett feltűnést, mert az eredeti alkotás bár sikeres volt, de igazi klasszikussá sosem vált. Ennek ellenére megkapja feldolgozását, melynek ma a multis része mutatkozott be.


Ahogy az a fenti, közel 18 perces jelenetben is látszódik a Rise of the Triad nagyon pörgős és kimondottan zúzós FPS lesz. És ráadásként megtekinthetjük az összes fegyvert működés közben is. A legérdekesebb az Excalibat, mely egy elátkozott baseball-ütő és nagy pusztításra képes - igaz, csak közelről.

A Rise of the Triad elméletileg tavaly kellett volna, hogy megjelenjen, ám ez elmaradt. Pontos dátumot pedig továbbra sem tudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #1
    Kitör a parasztlázadás, ha azt merem mondani, hogy ez mindig is irtózatosan gagyi volt? Egy-két technikai dolog érdekes volt benne anno, mikor új volt, aztán annyi. Ez is kb kimerült abban, hogy golyónyom maradt a falon, meg hogy egy lövés több lövedéket is kiküldhetett, aztán annyi...

    De legalább következetes maradt, a remake is irtózatosan gagyi. Se nem realisztikus, se nem Quake. Nagyon gáz.