Ötvös Tibor

Így fest a GTA V borító

Tegnap még csak lebegtették a dolgot, ma már be is mutatták a Grand Theft Auto V hivatalos borítóját.

A lenti kép nagy valószínűséggel senkinek nem okoz túl nagy meglepetést, hiszen a megszokott sémát követi vagyis a helyszínről pár kép, a főszereplők és egyéb hangulati elemek kaptak helyet rajta a már többször bevált "kockás" elosztásban. A GTA V szeptember 14-én jelenik meg - legalábbis jelen állás szerint.



A GTA V a sorozat - és a Rockstar - történetében először három főszereplőt vonultat fel. Az első szereplő Michael, aki egy a negyvenes éveit taposó, visszavonult bankrabló. Rockford Hillsben éli titkos mindennapjait. Az FBI-al kötött egyezsége értelmében ugyanis igénybe vette a tanúvédelmi programot és neje, Amanda társaságában tölti az idejét. Idilli életnek tűnik, ám Michael gyűlöli nejét, nem érti két tinédzser korú gyerekét és a pénz is fogyóban. Így kénytelen visszatérni a "pályára".

Trevor egy igazi karrierista. Bűnözőként már dolgozott együtt Michaellal, de rendszeres drogfogyasztóként eléggé megbízhatatlan. Leginkább Lynchre hasonlít majd, a Kane & Lynch duóból. Pontosan olyan kezelhetetlen alak lesz, így érdekes játékmenetre várhatunk, ha vele indulunk el. A harmadik az alig 20 éves Franklin, aki igazából egy behajtó. Ő is csatlakozik Michaelhez, hiszen egy kis plusz pénz neki sem jön rosszul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Armagedown #1
    Tipikus haon cím gratulálok a cikkíró zsenialitásához !