Ötvös Tibor

Gyenge lesz az áprilisi felhozatal


Az elmúlt pár hónapban nagyon el voltak kényeztetve a játékosok és ennek most meg is lesz a böjtje. A naptári szerint már tavaszként elkönyvelhető áprilisban ugyanis alig jelenik meg normális játék.

Az első, amiről érdemes beszámolni épp mától lesz elérhető. A Defiance egy sci-fi MMO lesz, melyben egy elit katonai csapat egyik tagjaként kalandozunk majd. A programot egy hónapja mi is kipróbáltuk, ám nem hagyott maradandó nyomot bennünk, mivel nem ad szinte semmi extrát a jelenleg piacon lévő vetélytársakhoz. A rajongók mindenesetre tehetnek vele egy próbát.

9-én jön az Age of Empires 2 HD Edition, mely a sikeres és méltán népszerű, ám mára sajnos befejeződött széria második epizódjának feldolgozása lesz. A 18-án megjelenő Papo & Jo egy, PS3-on már megjelent fantasy kalandjáték PC-s portja lesz, mely igen egyedi megoldásokkal bír majd.


A hónap egyetlen igazán nagy címe a Star Trek lesz, mely 26-án mutatkozik be. A Digital Extremes alkotása két fős ko-op lehetőséggel is bír és Spock és Kirk karaktereit irányíthatjuk. Míg Kirk képes kihasználni az ellenfelek gyenge pontjait és segítségül tudja hívni az Enterprise űrhajót, addig Spock meg tudja találni ezeket a gyenge pontokat és bevetheti a vulkáni halálfogást is.

Ezek mellett a ma bejelentett Telltale Games' Poker Night 2 is most lát majd napvilágot, ám pontos dátummal nem szolgált még a fejlesztő. Ahogy az elég rosszul sikeredett WRC Powerslide sem kapott napra pontos premiert.

Mindenesetre májusban már jobb lesz a helyzet, hiszen bár akkor sem leszünk elárasztva alkotásokkal, de legalább olyan programokkal szórakozhatunk, mint a Metro: Last Light vagy a Resident Evil: Revelations.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • godand #7
    És a júni milyen odabaszós jujdedúrva lesz...
    Last of us megvan ?
  • morden2 #6
    itt egy normális cikk, nem minősít, csak tényeket közöl : cikk
  • Szefmester #5
    Ááá csak mi hisszük azt hogy ezek jók, és most jelennek meg. Hallgassunk már Ötvös úrra.. ő az újságíró.. csak jobban tudja hogy mi mikor jelenik meg és milyen jó...

    vagy mééégseeem? :D
  • zola2000 #4
    Tényleg gyenge hónap, pcn kívül is csak a deadly premonition és a fire emblem említésre méltó megjelenés.
  • zorrobomber #3
    Sang-Froid Tale of Werevolves is nagyon ígéretes.
  • vg #2
    Dead Island Riptide? Dragon's Dogma Dark Arisen?
  • Gulyu84 #1
    Mi van a Injustice: Gods Among Us-al, az nem ebben a hónapban jön? oO