Ötvös Tibor

Hardware: a Homeworld harmadik része


A Homeworld minden űrstratéga számára kellemes emlékeket idéz.

Az 1999-ben megjelent első részt a Relic Entertainment készítette és később kapott egy folytatást is. Ám a csapatból később nagyon sokan kiváltak és ők neki is fogtak a nem hivatalos harmadik epizód fejlesztésének, mely a Hardware címet kapta. Tegnap pedig hivatalosan is bemutatkozott a készítők által a világ első "bolygóközi szociális stratégiai alkotásának" titulált program.


A Hardware alapjaiban egy RTS, mely nagyon erős közösségi és multis támogatással bír majd. Szerencsére nem próbálnak meg betuszkolni a játékmenetbe oda nem illő, a mai trendeknek megfelelő elemeket, így kifejezetten a hardcore stratégák a megcélzott csoport.

A Hardware béta-tesztelése márciusban indult volna, de ezt elhalasztották. Így nem tudni, mikor játszhatunk a programmal és azt sem, hogy mikor lát napvilágot a végtermék. Mindenesetre jelentkezni továbbra is lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • amitakartok #3
    Akkor fordítok.

    Free2Play = aki nem fizet, játékbeli hátrányba kerül azokkal szemben, akik fizetnek.
    Platformfüggetlen = ha sikerül megvalósítani a krosszplatform multit, egyik platformra való verzió sem tudja majd teljes mértékben kihasználni az irányítási lehetőségeket a kompatibilitás szükségessége miatt.
  • Zsoltee_a_bator #2
    Annak nincs koze a jatekmenethez szerintem.

    Pl mintha 3rd person shooternel nem kovetnek a szokasos divatot fedezekrendszerrel, autoaimmel, magatol par masodpercenkent ujratoltodo health-el. Nem tudom milyenek az ehhez hasonlo accessibilis vivmanyok a mai strategiaknal, igy nem tudok kozelebbi peldat felhozni.
  • amitakartok #1
    "nagyon erős közösségi és multis támogatás"
    "nem próbálnak meg betuszkolni a játékmenetbe oda nem illő, a mai trendeknek megfelelő elemeket"

    Dehogynem, a csapat saját marketingszövege szerint ez gyakorlatilag egy platformfüggetlen, free2play MMO lesz.