Ötvös Tibor

Assassin's Creed III: Tyranny of King Washington - mozgásban a farkashorda

Miközben a legtöbben már a következő Assassin's Creed részre figyelnek, a Ubisoft ma kiadott egy friss trailer a harmadik epizód kiegészítőjének reklámozására.

Az Assassin's Creed III: Tyranny of King Washington első szelete, a The Infamy már megjelent, melyben hősünk, Ratonhnhaké:ton egy alternatív időben éli az életét. Az indián hős soha nem hagyta el a törzsét, nem találkozott Achilles-szel, így megmaradt az eredeti indián neve. Ám Ratonhnhaké:ton emlékszik arra, ami anno Conorral történt a másik dimenzióban (vagyis a fő történetben) és épp ezért érzi azt már az elejétől fogva, hogy ebben a világban valami nagyon nem stimmel. Washington rabigába hajtja az őslakosokat, felégeti Lexingtont, a kék-kabátosokat pedig gyilkosokká neveli.


A fenti trailerben pedig Ratonhnhaké:ton farkas erőit láthatjuk bevetés közben. A kiadó azt is elárulta, hogy a DLC-csomag második epizódja a The Betrayal címet kapta és március 19-én jelenik meg, míg az utolsó, a The Redemption április 23-án lát napvilágot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)