Ötvös Tibor

Reboot lesz az új Thief

Jövő hónapban mutatkozik be az új Thief játék a Game Informer hasábjain.

Ma azonban pár részlet már napvilágot látott a tegnap hivatalosan is bejelentett játékról. A készítők szerencsére elvetettél a Th4ef címet, mivel a program egy reboot lesz, mellyel elölről kezdik Garrett kalandjait. Hősünk ezúttal is a gótikus, simán csak a City nevet viselő metropolisban tolvajkodik és próbál elmozdítani mindent, amit csak lehet.



Sajnos azonban, ahogy az már lenni szokott felbukkan egy diktátor, aki a Báró nevet viseli és Garrett emiatt kiemelt figyelmet kap, mivel a vezér nem szereti a tolvajokat. A játékmenet alapjaiban marad a megszokott vonalon, de számos Assassin's Creed elemet is átemel. Részletekkel később jelentkeznek.

A játék egyszerűen a Thief címet kapta és 2014-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Minecraft mint játék...
  • Katalizátor #2
    Jaj nemááár!!! Most már a kedvenc sorozatomat is megerőszakolják? A 3. résszel sem voltam kibékülve, de legalább hangulatos volt és ha nem is maxon, de hozta a Thief-világot. Most meg már AC elemek? Persze nem rossz játék az sem, de nem ugyanaz, mint a Thief, szal nem kéne úgy megkönnyíteni a dolgokat, hogy csak lenyomok egy gombot ás máris kurvanagy parkourös vagyok.

    Én nem tom mi megy itt a mai játékvilágban, de kb minden kezd instant lenni. Az utóbbi években csak a Minecraft tudott valami egyedit felmutatni, vagy más játékok, amiket nem ismerek.
  • Evoluti0N #1
    Soha nem is szerepelt Th4ef néven. Thi4f néven szerepelt egy ideig, ami azért is vicces, mert a leet-ben a 4-es az A betűnek felel meg.