Ötvös Tibor

Készül az új Imperium Galactica

Alig pár perce kaptuk a Digital Reality hivatalos közleményét, melyben bejelentik az új Imperium Galactica játékukat.

A hivatalosan Imperium Galactica: Stargazer címet kapott epizód fejlesztése jelenleg is gőzerővel folyik és még csupán a Stargazer nevet kapott motor technológiai demója elérhető. Ám azt már itt meg kell jegyezni, hogy a grafikával nem lesz gond, pedig egy, kifejezetten az online piacra szánt alkotásról van szó.



A Digital Reality 1991-ben alakult meg Amnesty Design néven és a 20 éves pályafutásuk alatt olyan kultikus címeket alkottak meg, mint a Reunion, Imperium Galactica 1-2, Haegemonia- Legions of Iron, Platoon és a Desert Rats vs. Afrika Korps. Mostanában főleg a letölthető játékok piacára dolgoznak: Skydrift, Bang Bang Racing és Sine Mora. Amint további részletek látnak napvilágot, azonnal közöljük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KonoHUN #13
    Akartam mondani IG2ben xD
  • KonoHUN #12
    Nem volt nagy szám egyik IG se? Heh, akkoriban nagyon is az volt és nemzetközi szinten is ért el sikereket. Az ilyen típusú játékok között is elég az elején jött ki, gyakorlatilag a maiak mind erről és néhány társáról lettek koppintva, ergo a mostaniak nem nagy számok ebből kiindulva :) Pont. Nem is készítenek mostanában a témában eredeti, frappáns ötletekkel teletűzdelteket, csak rohadt bughalmazokat és félkész szarokat. Amúgy mostanában is játszok néha a nyílt forráskódú IG első résszel, egész élvezetes! Letölthető :) Egyébként meg IDR2ben a legnehezebb fokozat tényleg túlzás volt, mert a gép végtelen mennyiségű sereget gyártott, de normálon igazi kihívás volt, de nyerhető.
  • narumon #11
    Hú ez nagyon jó hír, bár egyben rémisztő is. A digital Reality két jó játékot csinált ugyanis egész életében: Imperium Galactica I-II. Utána folyamatosan esett a szint. Amit mostanában csinálnak az meg egyenesen hulladék. Remélem az online alatt nem azt értik, hogy ez is ilyen browseres szarság lesz.
  • mitrop #10
    Nekem egyedül a Kra'hen küldetés nem sikerült nehéz fokozaton (nem tudtam megfelelni az Istencsászár elvárásainak), de a Shinari diplomáciával (kémkedéssel, fajok egymásnak ugrasztásával) gyakorlatilag csata nélkül is el lehet érni a célunkat.
    Harmadik rész remélem hűen követi elődei kikövezett útját.
  • Sippie #9
    ja nem volt nagy szám. Kémkedés, Diplomácia, Földi harc, Űrharc, Bolygóépítés, Fejlesztés, Egyedi hajó felszerelés. Ez mind egy csomó játékban megtalálható...
  • Molnibalage #8
    Pedig egyik sem volt nagy szám. Az I. rész gyak. között játékmenettel bír. A II. rész normál szinten röhejesen könnyű volt, nehéz szinten lehetetlen. 10+ újrakezdés után hagytam a francba.
  • Prof William #7
    "kifejezetten az online piacra szánt alkotásról van szó."

    Ezt nem tudtam értelmezni. Online játék lesz, vagy online letölthető?

    Mert ha valami mmo lesz akkor nagyjából eddig érdekelt...
  • kisspepe #6
    Én is nagyon szerettem az első két részt. A másodikat IPad-en is megvettem. Csak sajnos azon nincs magyar verziója.

    Az új részhez is bizakodó vagyok, bár én jobban szeretem a single playert, de remélem jól megcsinálják majd. Ami nekem még lényeges, magyar legyen.
  • jeti00 #5
    lehet már most előrendelni? :)
  • morden2 #4
    azért kicsit bővebben is lehetett volna írni, hogy pl browser szemét lesz a cucc, vagy rendes dobozos AAA játék ?