Ötvös Tibor

Carmageddon: Reincarnation trailer


Új trailerrel jelentkezett a Carmageddon: Reincarnation.

A Stainless Games gőzerővel dolgozik a Carmageddon sorozat legújabb részén, mely a Reincarnation nevet kapta. A programból már eddig is láthattunk mozgóképes jeleneteket, de ma egy újabbat jelentetett meg a csapat. Ez már nem az alfa-verziót mutatja be, hanem elméletileg a végleges változatot.


A fejlesztők ugyanakkor elárulták, hogy a Reincarnation támogatja majd a mega-textúrákat. Ez az a rendszer, amit a RAGE is használt, igaz nem túl nagy sikerrel. Szerencsére a csapat az alapoktól írta újra a motort és így ki tudták javítani a hibákat. Így a külcsínnel nem lesz gond, a hangulat pedig adott.

A Carmageddon: Reincarnation idén jelenik meg, szigorúan csak PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dieselG #11
    Oda van írva a videó legelején, hogy "VERY VERY EARLY PRE-ALPHA". Ennyire félre tudja vezetni az embereket egy tudatlan cikkíró?
  • denevérember #10
    Ez kb. a Carmageddon 2 szintjét (se) üti meg... Tényleg remélem,hogy egy elfeledett videó lett most megtalálva,és nem az aktuális verziót látjuk most!...
  • lammaer #9
    Nekem is ez tűnt fel elsőre.

    Másodikra meg a legalább 5-7 éves szinvonalú grafika. De lehet hogy mégrégebbi...
  • dieselG #8
    Ahogy az első hozzászólók írták, ez a videó már egy éves, még a fejlesztések kezdetéből...
  • Szefmester #7
    Akkor te majd nem játszol vele! :) A GTA4 egy optimalizálatlan hulladék. Inkább a GTA1-2t emlegetted volna ha már minőséget hozod fel.

    Aki játszott az első két résszel annak ismerős lehet ez a pálya. :) Emlékeim szerint itt volt a 2. részben a sárga teherautó főellenség, aki olyan egyszerű volt ha felvetted a solid granite car upgrade-t majd megfelelő sebességgel ugratás után a motorházába csapódtál. Ennyi kellett neki és vége. Máskülönben lehetett rajta túlórázni keményen. :D
  • jackoneill90 #6
    EZ majdnem ugyanúgy néz ki mint az első carmageddon. A gta4 be szebben csapódtak a falhoz az emberek.
  • Szefmester #5
    Negatívan nem lehet osztályozni egy cikket? Vagy aláírást gyűjteni hogy egy egy cikkíró húzzon el a bányába szenet bányászni mert ahhoz talán még érthet?

    Ha az újságírás, és cikkírás engedélyköteles lenne akkor az SG-s társaság nagy része már rég meg lenne büntetve, remélhetőleg vasszigorral!
  • endrev #4
    Ez kell nekünk! Agymosás...! Köszönjük a gyártónak.
  • Treviz #3
    Ötvös úr újra szárnyal...
  • Guren #2
    >Megjelenés ideje: 2012.06.04.

    ja, tényleg tök aktuális videó