Ötvös Tibor

Készül a Ghost Recon: Future Soldier 2?

A jelek szerint készül a Ghost Recon: Future Soldier folytatása.

A Ubisoft sikerrel élesztette fel a Ghost Recon szériát és a jelek szerint hamarosan folytatást is kap a Future Soldier. A francia kiadó ukrajnai részlege sikerrel vette az első akadályt, így a Ubisoft ismét őket bízta meg a feladattal. A dolog természetesen még nem hivatalos, de remélhetőleg hamarosan leleplezik a projektet.

A Ghost Recon: Future Soldier 79 pontos átlaggal bír a konzolokon, ám a Pc-s változat csak 71 százalékot kapott. Ennek ellenére szépen fogyott minden platformon és nem lenne meglepő a második rész. A Future Soldier a közeli jövőben, egészen pontosan 2024-ben játszódik, egy olyan korban, amikor a ma még csak prototípusként vagy tervezőasztalon létező technológiák valóban megjelennek a csatamezőkön, így a láthatatlanság, a speciális páncélok vagy a droidok használata teljes mértékben megszokottak lesznek az összecsapások során.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • beef #2
    Teljesen egyetértek.

    A Ghost Recon Online-t is sikerült TPS nézetbe megcsinálniuk, még ha lenne belőle konzol változat meg is érteném az okokat.
  • hunwhite #1
    Sokan megvettük, de 3 nappal a telepítés után már nem játszottuk..úgy szar ahogy van! A GRAW2 2007-ben mércét mutatott, mai napig fut, mai napig játszanak a szervereken...