Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Ghost Recon: Frontline

A Ghost Recon bemutatta a franchise legújabb részét, mely a Frontline alcímet kapta.

A Ubisoft a Ghost Recon: Breakpoint bukása után nem tehetett mást, átgondolta a franchise jövőjét. Ennek eredményeképpen mutatkozott be alig pár perce a sorozat újabb fejezete, mely a Frontline alcímet kapta és egy free-to-play taktikai akciójáték lesz. Egyszerre száznál is többen lehetnek majd jelen a harctéren, így elég masszív összecsapásokra számíthatunk.

A Ubisoft Bucharest gondozásában készülő játék több játékmóddal érkezik. Elsőként az Expedition mutatkozott be, melyben három fős csapatainkkal kell Drakemoor szigetén megszerezni a szükséges dokumentumokat vagy információt és megvárni, míg a kimenekítési ponton felvesznek. A Frontline nem kapott megjelenési dátumot, de október 14-én indul a zárt alfa teszt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #1
    Ez most nagyon nem fogott meg, pedig szeretem a Ghost Recon játékokat. De ez nagyon nem a jó irány. Valami tényleg taktikait kéne kidobni Ghost Recon cím alatt, bár ezt sajnos már a Rainbow Sixnél is eljátszották, már az se az, ami régen volt.
    Nyilván úsznak az árral és a mai vérpistikéknak sajnos egy taktikai shooter, ahol tervezni is kell (mint anno az R6 elsö részében), már nem eladható manapság, szóval kell ez a Battle Royale baromság, csak akkor ne Ghost Recon név alatt fusson.