Ötvös Tibor

Készül az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

Újabb résszel bővül a népszerű IL-2 Sturmovik sorozat is.

Alig pár órája jelentette be hivatalosan is az 1C Company és a 777 Studios, hogy 2014 elején újabb részt kap az IL-2 Sturmovik sorozat, mely a Battle of Stalingrad alcímet kapta. A játékban az 1942-43 között lezajlott légi csatákat élhetjük át újra a keleti fronton. Itt a német és a szovjet gépek lesznek majd elérhetők.



Érdemes még megemlíteni, hogy a két csapat, az 1C Company és a 777 Studios közösen létrehozott egy csapatot, mely az 1C Game Studios nevet kapta és ők csak és kizárólag repülőszimulátorok fejlesztésével foglalkoznak majd. Az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad lesz a bemutatkozó alkotásuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #2
    x-plane is képtelen kihasználni, max pazarolni tudja mint az összes repszim. Aztán meg azzal magyarázzák hogy nem népszerű mert túl bonyolultak... lófaszt. Én is repszimeztem de meguntam a szaggatást, a ctd-ket, meg azt hogy tűrhetően fusson 2x annyiért kéne gépet venni mint amilyenen minden más max grafikán elmegy.
  • wolruf #1
    Nem akar végre valaki egy újabb polgári szimulátort készíteni? X-Plane mellé jó lenne konkurenciának, a mai hardvereket kihasználni képtelen FSX után :)