Ötvös Tibor

Csökken az érdeklődés a Black Ops 2 iránt

A Call of Duty: Black Ops 2 15 nap alatt 1 milliárd dollár feletti bevételt hozott és ezzel lenyomta a Modern Warfare harmadik részét is.

Azonban úgy tűnik, hogy hosszabb távon már nem lesz képes megőrizni vezető pozícióját a sorozaton belül. A legújabb kimutatások szerint ugyanis a Black Ops 2 4.5 milliós eladást produkált X360-on és 2.9 milliót PS3-on. Ez összesen 7.7 millió. Ugyanennyi idő alatt a Modern Warfare 3 8.8 milliós eladásokkal büszkélkedhetett.

James Hardiman elemző szerint ennek oka az Activision felelőtlen kijelentése volt. "Szerintünk az Activision nem tett jót magának azzal, hogy egy közleményben tudatta a világgal, hogy a Black Ops 2 mindössze 15 nap alatt elérte a milliárdos bevételt. És ez gyorsabb volt, mint a Modern Warfare 3 teljesítménye, melynek 16 nap kellett ehhez."

"Azt azonban már nem említették, hogy a Modern Warfare 3 korábban jelent meg és az 1 milliárdot még a Hálaadás előtt elérhet, míg a Black Ops 2-nek ez nem sikerült."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Egyébként mitől kelet? Santa Monica, Kalifornia. Ez az USA-ban van tudtommal.
  • mcwolf #6
    Warezpista gyökérométer kiakadt
  • Zombee #5
    "Azt azonban már nem említették, hogy a Modern Warfare 3 korábban jelent meg és az 1 milliárdot még a Hálaadás előtt elérhet, míg a Black Ops 2-nek ez nem sikerült."

    Mi köze a hálaadásnak ahhoz, hogy az 1 milliárdot 1 nappal előbb érte el, de 1 millióval kevesebbet adtak el belőle.

    Egyébként jobb lett, mint az első Black Ops. Az elején nekem is unalmas volt, de 2-3 pálya után magára talált, kimondottan jó akciómozi lett belőle.
  • sirpalee #4
    Szvsz bőven az eddigi legjobb Call of Duty rész lett. A single player részben végre mertek változtatni az eddigi formulán, és ez nagyon is jót tett a játéknak.
  • Svlad Cjelli #3
    Ez mondod te, akinek a velemenyt kb 0, otthon lewarezolt jatekkal jacco kisfiu.

    Ennyit is ersz.
  • Seth #2
    Milyen kelet?
  • pifoeko #1
    Az elsőrészhez képest minősíthetettlen! Annyira rossz hogy 2 pálya után meguntam! Ismét bebizonyosodott hogy a Kelet nem képes a nyugatra számítógépes játékot gyártani.... és pornót sem!