Ötvös Tibor

Decemberi ajánló

Az már megszokott, hogy a kiadók a nagyobb alkotásikat év vége előtt 2-3 hónappal jelentetik meg. Ez most is így volt, ám még így is meglepő, hogy milyen kevés (mindössze 3) program maradt az utolsó hónapra.

Novemberben nem győztük a fejünket kapkodni a rengeteg megjelenést látván, míg decemberben szinte semmi érdemleges nem lát majd napvilágot. 4-én lesz elérhető a Battlefield 3: Aftermath, mely a népszerű és sikeres háborús FPS kiegészítője lesz.

A csomagban mindössze 4 új térképet kapunk, melyek mindegyike az alapjátékban is látható iráni terrorra összpontosít. Az előzetes kritikák alapján azonban a pakk nem sikerült túl jól és csupán azért érdemes beszerezni, mert elég sok hibáját javítják ki a Battlefield 3-nak.


5-én jelenik meg a The Book of Unwritten Tales előzményeit bemutató The Critter Chronicles. A kalandjáték főhőse ezúttal az előző játékban megmentésre került Critter, aki egy beszélő bábura hasonlít a legjobban. Ezúttal az ő kalandozását követhetjük nyomon egészen addig a pillanatig, míg nem találkozik a következő rész hősével. A grafika megmaradt az előző epizód színvonalán, vagyis ismét egy kézzel rajzolt játékkal lesz dolgunk.

A hónap utolsó megjelenése a 12-én bemutatkozó Hawken lesz, mely egy, kifejezetten a multis játékélményre készített mech-akció. A független csapat által megalkotott programmal már foglalkoztunk bővebben is, az írást a linkre kattintva lehet elolvasni. És ezzel le is zárul az idei év, több megjelenés elméletileg nem várható. Hamarosan pedig elkezdjük böngészni az Év legjobbjai listákat, melyek már kezdenek napvilágot látni. Az olvasóinktól is várjuk az idei legjobb és legrosszabb játékok címet a [email protected] címre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Irokez #1
    Nagyon sajnálom ,hogy eleve ilyen kevés szó esik a The Book of Unwritten Tales-ről. Egy zseniális poénokkal telerakott klasszikus kalandjátékról van szó ,amit németek gyártottak. Meglepő módon rettentő viccesen (márhogy németektől vicces). Az új rész is kész rég. Az angol verzió jön most. Aki szerette-szereti a Warcraft univerzumot - vagy nem ,de ismeri - annak kihagyhatatlan. Tuti pár óra röhögés.