Ötvös Tibor

135 órányi Black Ops 2


Nagyon kemény rekordot állított fel egy ausztrál férfi.

A Call of Duty sorozatot a legtöbben a multija miatt szeretik, mellyel több órát is eltöltenek egy héten. Azonban az ausztrál Okan Kaya minden eddig játékos rekordot megdöntött, mikor 135 órát töltött a Black Ops 2 multijával. Kereken hét napig ült a program előtt, óránként mindössze 10 perces szünetet tartott.


Az azonban már érdekes tény, hogy ezzel az idővel is csupán a 37. helyet foglalja el a Black Ops 2 ranglistán, ami azt jelenti, hogy összességében még 36 játékos van, aki többet játszott a programmal, mint Kaya. Ezzel a folyamatos 135 órás játékkal azonban az úriember beírta magát a Rekordok Könyvébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #4
    a fejlesztők oldaláról csak egy szám látszik, hogy: 135 óra játék 10 perces szünetekkel, de azt nem lehet tudni, hogy esetleg felváltva játszottak-e az öccsével/szobatársával egy lakásban/kollégiumban, szóval nem kell készpénznek venni a hírt...
  • tomcsa4 #3
    Nem csak a rekordok könyvébe, hanem a pszichiátriai kezelőlapba is beleírták a nevét. :)
  • Zombee #2
    Attól még ugyanolyan gyökér.
  • Booka Shade #1
    Szép, ez az eset azért más, mint mondjuk az aki kaja innivaló nélkül csak játszik a játék miatt esztelenül míg végül jobb esetbe kórházba jut rosszabb esetbe meghal a játék előtt.
    Ez egy előre betervezett direkt rekord kísérlet volt.