Ötvös Tibor

Elvárások alatt teljesít a Medal of Honor: Warfighter

Az Electronic Arts nyilvánosságra hozta a 2012. második féléves eredményeit, mely meglepően rossz egyenleget mutat.

A hivatalos kimutatás szerint bár a tavalyi évhez képest nagyobb profitot termelt a cég, de mégis 381 millió dolláros veszteséget szenvedett el a cég. A legnagyobb érvágást a Medal of Honor: Warfighter szereplése jelenti, mely a legjobb értékelések alapján is csak közepesre sikeredett. És ez az eladásokban is megmutatkozik, hiszen még John Riccitiello, a cég vezetője szerint is alaposan alulmúlja az elvárásokat a játék értékesítése.



Ugyanakkor a Battlefield 3 már 17 milliónál tart, a Fifa '13 pedig 7,4 milliós eladást tudott produkálni. Riccitiello elsősorban a Medal of Honor negatív kritikáit okolja a rossz szereplésért, melyek elolvasása után elment a kedve a játékosoknak a vásárlástól. De hozzátette, hogy reményei szerint a Warfighter előbb-utóbb megtalálja a közönségét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Éppen, hogy nem klón. míg a Cod és BF unalmas fikció, úton-útfélen robbanó atommal, inkább egymás klónjai. A MoH ezzel szemben valódi hadszíntérről szól, és a globális kamu helyett sokkal reálisabb történetet tálal. A zenéje meg a legjobb a játékpiacon.
  • Mentoloshurka #3
    Játszottam a Medal of Honor 2010-es keltezésű részével is. Igazi huszadrangú COD klón, felejthető játékmenettel és gagyi mesterséges intelligenciával. Ráadásul ahogy olvastam a kritikákat a Warfighter is ezen az ösvényen halad. Így nem csodálkozok a bukáson.
  • hunwhite #2
    Túl sok hasonló játék? :O Akkor nem a GRO-t nyomnám......Igazi vérbeli FPS-t akarok!!!!!
  • KRTuning #1
    Nem lehet hogy a túl sok hasonló játék okozza?