Ötvös Tibor

Leonidász király a God of War folytatásában

A PS3 tulajok egyik legjobban várt játéka egyértelműen a God of War sorozat legújabb epizódja, mely az Ascension alcímet kapta.

A God of War: Ascension az előzményeket mutatja be és az első rész előtt játszódik. Ebből megtudhatjuk, hogy Kratos milyen okból került abba a helyzetbe, amiben az első részben megismerhettük.

Ma pedig kiderült, hogy a God of War: Ascension kap egy érdekes DLC-t is, mely rögtön a megjelenésekor, elsősorban az előrendelők számára lesz elérhető. A csomagban elérhető lesz Leonidász király is, mint játszható karakter - igaz csak a multis részben. A játék március 15-én jelenik meg.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • metalos #5
    Nem tudom, mi bajod, én csak azért idéztem be, hogy rámutassak a logikátlanságra, mivel előzmény lesz, a cím hibás, mert nem folytatás. Ha bántóan akartam volna hozzászólni, akkor még utána írtam volna egy sort, hogy pl. ezt jól benéztétek. Meg tettem? Nem. Úgy látszik 1cePaCk és Te is félreértelmeztétek. Szóval Most kicsit kielemezem a HSZ-ed, ha nem baj.

    "Otthon ülnek, semmi dolguk és azt nézik, hova lehet beszólni."

    Igazad van, itthon verem a f*szom és csak azt keresem, hol tudok beszólni. Mert biztos nekem nincs munkahelyem és nem kell dolgoznom, te ezt tudod.

    "Sajnos ez igaz a magyar társadalomra! Segítség nuku, nagyképűség, pökhendiség pedig kimagasló!"

    Ebből a HSZ-emből neked az jött le, hogy ebbe a táborba tartozok, hát ki kell ábrándítsalak, egyáltalán nem, én mindenkinek segítek, akinek tudok.
    Egyébként meg honnan veszed, hogy nagyképű és pökhendi vagyok, talán ismersz? Nem hinném. És így, ismeretlenül képes vagy "ilyen fajtának" nevezni?

    "Nekem az ilyen emberekről mindig az jut eszembe, hogy életébe nem dolgozott egy egészségeset a napi betevőjéért és a számítógépezésen kívül, más napi programja sincsen."

    Ezt sem értem, honnan veszed, hogy még nem dolgoztam életemben, és a számítógépezésen kívül, más napi programom nincs. Azt kell mondjam tévedsz.

    A munkámon kívül, angol szöveget fordítok magyarra, pontosabban hobbiból videó játékokat fordítok, többed magammal én követtem el a Batman:Arkham City fordítását pl. Elhiheted, kemény meló volt az a 9-10 hónap, mire végre olyan formába hoztuk a fordítást, hogy publikálható legyen, és a több tízezernyi sor lefordítása nem kis meló. Akárki jött a bajával, hogy nem tudja telepíteni, ez nem jó, az nem jó, nem küldtem el melegebb éghajlatra, sőt akár MSN-en, akár e-mailben, de mindig segítettem mindenkinek megoldani a gondját.
  • GyaxyBoy #4
    Elhiheted, ezeknek az embereknek ez jelent magömlést! :)
    Otthon ülnek, semmi dolguk és azt nézik, hova lehet beszólni.
    Megnézném, ha az lenne a dolguk, hogy naponta több száz oldalt olvassanak át és tömörítsék összébb és írják meg úgy, hogy az figyelem felkeltő legyen, nekik mennyi energiájuk lenne arra, hogy utána járjanak olyan eget rengető dolognak, hogy egy játék, milyen sorrendben játszódik!

    Sajnos ez igaz a magyar társadalomra! Segítség nuku, nagyképűség, pökhendiség pedig kimagasló!


    És még van ennek a fajtának, olyan egyedi alfajtája is - azaz drukkere, vagy seggnyalója - akik az ilyen HSZ-t még meg is dicsérik! :)

    Nekem az ilyen emberekről mindig az jut eszembe, hogy életébe nem dolgozott egy egészségeset a napi betevőjéért és a számítógépezésen kívül, más napi programja sincsen.

  • Tinman #3
    Nincs az a pénz, amiért az SG-re érdemes lenne cikket írni. Néha már komolyan sajnálom a szerzőket, igaz néha tényleg csúnyákat tévednek, de jelen esetben az általad említett dolgon rugózni... háááát :-/
  • 1cePaCk #2
    Ott a pont
  • metalos #1
    "Leonidász király a God of War folytatásában"
    .
    .
    .
    "A God of War: Ascension az előzményeket mutatja be és az első rész előtt játszódik."