Ötvös Tibor

Mass Effect 4 - "Nem akarunk egy Shepard 2-t"

A BioWare lezárta Shepard trilógiáját, ám ettől a népszerű Mass Effect sorozat folytatódni fog.

"Egy dologban teljesen biztosak vagyunk" - árulta el Fabrice Condominas, a BioWare producere. "Nem lesz több Shepard és a trilógia lezárult. Ez a kezdőpontunk. A Mass Effect univerzum ugyanis nagyon gazdag. Szóval most nem igazán tudjuk, hogy pontosan melyik időszakban játszódik majd a következő rész. Jelenleg ötleteket gyűjtünk a csapat többi tagjától."

"Szóval nem akarunk egy Shepard 2-t készíteni vagy azt az ötletet ellőni, hogy 'nincs többé Shepard, de az univerzum egyik katonája vagy'. Abban biztosak vagyunk, hogy ez egy teljesen más kontextust teremt majd a játékban. De még nem döntöttünk el semmit."

Közben megjelent a Mass Effect 3 Omega DLC-je, mely tovább tágítja a történetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AXX #4
    Shepard csak egy név volt a játékban,a karaktert mindenki olyanná formálta kívül-belül,amilyenné akarta,ezt más nevű karakterrel is meg lehet csinálni,inkább akik körülvettek a három rész alatt,azok fognak hiányozni.Mindenesetre nem lesz egyszerű hasonló kaliberű sztorit összehozni.
  • Ender Wiggin #3
    ha volna sherphardhez fogható formátumú karakter az univerzumban, akkor már említést tettek volna róla. így ez elég silány. kinek lesz kedve újra invesztálni szívet lelket a játékba, hogy 4-5 év múlva megint elbasszák a végét? kár volt megölni, inkább folytatódnia kellett volna, hiszen töretlen volt a népszerűsége.
  • Evoluti0N #2
    "Közben megjelent a Mass Effect 3 Omega DLC-je, mely tovább tágítja a történetet."
    Nem jelent meg. Majd csak november 27-én fog.
    Valóban sok a lehetőség a Mass Effect univerzumban. Túl gazdag sci-fi világ ahhoz, ne készüljön több játék benne. Azonban valóban az lenne a jó, ha nem egy Shepard 2-t, hanem egy teljesen új típusú karaktert kapnánk. Én még azt is el tudnán képzelni, h nem emberrel, hanem vmilyen fölöndkívülivel (mondjuk asarival - nyamnyamnyam :D) menjünk.
  • Zocsi #1
    És azzal a lendülettel válik majd kommersszé a franchise. De ne legyen igazam.
    Tény, hogy a ME Univerzumban bőven akadnak lehetőségek, előzmények, mellékszálak, stb, ami nem csak a sztori miatt lehet érdekes, de játék szempontjából is hatalmasak a lehetőségek. Ha megmarad a képi, hangi, és forgatókönyvi minőség, amit megszoktunk, akkor nem lesz gond. Én viszont kicsit tartok tőle, hogy ez is szépen lassan egytucat MMO-vá fog válni néhány éven belül.