Ötvös Tibor

Újabb warez "diadal"

Újabb "diadalt" könyvelhetnek el a warezoló tömegek.

A Sports Interactive képviseletében Miles Jacobson ugyanis egy interjúban arról beszélt, hogy pontosan milyen eladásokkal büszkélkedhet a hosszú idő után visszatérő Football Manager sorozat hordozható változata.



"Adataink szerint 1:11 az arány a legálisan megvásárolt és illegálisan letöltött játékok között. Pedig az elején nagyon jól indultak az eladások, a Football Manager Handheld 13 szépen kezdett. Utána azonban megtorpant és azt vettük észre, hogy egyre-másra bukkannak fel a nem regisztrált játékosok is."

Jacobson szerint a kitűzött célt elérték és ezzel zöld utat kapott a következő verzió, ám jövőre már meg kell gondolni, hogy szeretnének-e Android rendszerre fejleszteni. A jelek szerint ugyanis nagyon nagy a kockázat. Érdekesség, hogy ugyanezen a rendszeren a Rovio minden terméke tarol.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #9
    "A sírás az megy, de magukban elfelejtik keresni a hibát." Ez nem igaz a letöltőkre is? Az autót is csak 10 percig használhatod mielőtt megveszed, nem fél évig.
  • Loverman #8
    kifogás mindig van. a tolvaj az tolvaj marad
  • Throme #7
    Azért 2012-re illene valami más dumával előjönni, hogy miért nem vesznek meg egy játékot...
    Szerintem ezt már az sem hiszi el aki kimondja.
    A sírás az megy, de magukban elfelejtik keresni a hibát.

  • galocza #6
    ha tudná a nép, mire fizet be, a "nagy" játékok 80%-át nem venné meg senki. így meg működik a gyakran játékonként sok tíz, olykor párszáz dollármilliós(!) propagandagépezet.
  • Zombee #5
    FPS-t sem könnyű eldönteni. Videón a Far Cry 2 is zseniálisan nézett ki. Nem volt hülyeség a demó ezelőtt évekkel, ugyanez működne Androidon is szerintem.
  • Narxis #4
    Látszik, hogy mennyire pszichopata vagy, kezeltesd magad.

    Am. sztem sokan csak kipróbálják. Én is kipróbáltam még jó régen, rájöttem, hogy nem az én világom és töröltem. Egy FPS-t könnyebb videóról eldönteni, hogy megveszem-e vagy sem, tetszik vagy sem. Ezek a menedzselős játékok összetettebbek, muszáj kipróbálni valamilyen módon.
  • Zombee #3
    Az Angry Birds Androidon ingyenes, nem?
  • Loverman #2
    de fejbelövetnék minden letöltőt :D
  • Itsuki #1
    miért miért? mert nincsen ingyenes verzió az androidos játékra meg nem dobnék ki pénzt annyira gyengus,miközben az eredetit ugye megvettem,és meg is bántam... több online tartalom kellene..