Ötvös Tibor

Betömi a történet lukait az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox Software továbbra is keményen dolgozik az Aliens: Colonial Marines címet kapott játékon.

Tegnap este pedig újabb infók láttak napvilágot a programról. Ezúttal Randy Pitchford, a csapat vezetője árult el érdekes részleteket a történetről. "Van két folt, amit be kell tömni. És szerintem mindenki, aki látta az Aliens-filmeket, az osztja ezt a véleményt. Az első: volt egy történet, amit mindenki várt az első film után és a harmadik rész nem az volt. Amikor megtudtuk, hogy az univerzum nagyobb és léteznek tengerészgyalogosok, egy nagyobb élményt vártunk. És sosem kaptuk meg."



"A másik pedig, hogy végre mi is tengerészgyalogosok lehessünk. Hősökké válhassunk. A saját filmünket forgathassuk le. Ez azonban nem egy két órás móka. Alaphangon is 10 órás játékidővel számolhatnak a rajongók."

Az Aliens: Colonial Marines jövő februárban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csero90 #3
    A legszomorúbb az egészben hogy büszkén oda van szúrva hogy alaphangon is 10 órás játékidővel számolhatunk. Az már valami? Mármint lehet hogy átaludtam valami világmegváltó dolgot mostanában de 10 órás játékidőért elkérik a tízezrest a boltban? Összességében a multiról fog szólni oké, de ne írjanak már itt nagy sztoriról 10 órás játékidővel.
  • tomboy013 #2
    Szerintem ez egy értelmetlen baromság amit itt ír Én sem értem amúgy mit nem kaptunk meg. Ha a 2. Alien filmre céloz akkor nagyon mellé fogott, szerintem az volt a legjobb a 4 film közül.
  • Zombee #1
    "Az első: volt egy történet, amit mindenki várt az első film után és a harmadik rész nem az volt. Amikor megtudtuk, hogy az univerzum nagyobb és léteznek tengerészgyalogosok, egy nagyobb élményt vártunk. És sosem kaptuk meg."

    Ezt én nem egészen értem. Miféle nagyobb élményt vártunk?
    Amúgy nekem személy szerint tetszik a harmadik rész is.