Ötvös Tibor

Októberi ajánló

Már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy elérkezzen az év vége, mely a kiadók és fejlesztők egyik kedvenc ünnepe, hiszen ilyenkor fogy a legtöbb játék is.

Októberben már érezni lehet a közelgő rohamot és ezúttal számos olyan alkotás jelenik meg, melyek esélyesek a sikerre. 4-én jelenik meg az Anno 2070 Deep Ocean, mely a sikeres stratégiai sorozat legújabb részének kiegészítője lesz. Ahogy az a címből is kiderül, a pakk a tenger alatti harcmezőt mutatja meg nekünk.

5-én lát napvilágot az NBA 2K13, mely az NBA Live '13 törlése miatt idén az egyetlen kosaras alkotás lesz. Szerencsére azonban ettől még nem kell csalódnunk benne. A demó kipróbálása után nyugodtan állíthatjuk: idén is kitesznek magukért a fejlesztők.



9-én jelenik meg a Sniper: Ghost Warrior 2. A sikeres akciójáték második része tovább halad azon a vonalon, amit az első epizód is képviselt. Ám ezúttal kapunk egy társat is a spotter képében, aki nagy segítséget jelent majd a célzásoknál. Kíváncsian várjuk a végeredményt, hiszen már jó ideje nem hallottunk a programról.

12-én három program is napvilágot lát. A Dishonored a Bethesda legújabb alkotása lesz, mely nagyon érdekesnek tűnik. Az XCOM: Enemy Unknown a népszerű és klasszikus stratégia legújabb része, mely igazából az első epizód feldolgozása lesz. És itt lesz a WRC 3, ami az autós játékok szerelmeseinek nyújthat kikapcsolódást.

19-én jelenik meg a Doom 3 BFG. Az id Software csomagjában kapunk egy Lost Missions részt is, mely 8 új pályaszakaszt tartalmaz és természetesen megkapjuk az alapjátékot és a Resurrection of Evil című kiegészítőt is. Jó hír, hogy a PC-s tábor számára is elérhető lesz a Rocksmith, mely a zenei játékok egy új generációját jelentheti.

23-án pedig jön a Medal of Honor: Warfighter, mely valószínű a hónap legsikeresebb címe lesz. És novemberben sem kell majd megvonni magunktól a jó játékokat, hiszen akkor jelenik meg a Need for Speed: Most Wanted, a Hitman: Absolution, az Assassin's Creed 3 és a Call of Duty: Black Ops 2 is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #8
    "felturbózva megújul"
    Aha, te meg nem játszottál a korábbi felturbózott és megújultakkal, ugye?
  • broman191 #7
    A Sniper: Ghost Warrior 2 csúszik, több hónapos hivatalos hír, jelenleg a hivatalos oldalon ez áll: "Release date: January 15, 2013" :(
  • tomboy013 #6
    Sniper, MoH, coD... Van ott FPS ha elolvasod. Az meg hogy jóe majd akkor derül ki ha kijött és kipróbálod.
  • herlius #5
    Black Mesa...
  • hunwhite #4
    Egy jó FPS elkélne már.....de az már múlté..
  • Carmageddon #3
    Nem mert felturbózva jön megújul. Ha nem olvastad volna.
  • Meteora4 #2
    need for speed most wanted? az nem az egyik régebbi rész? :O
  • sempron07 #1
    "Ezúttal tényleg mindenkinek jön valami játék."
    Stratégia, FPS-akció és kosárlabda és valami WRC3 :D
    Azért ennél tágabbnak gondoltam a mindenkit...