Ötvös Tibor

Friss Splinter Cell: Blacklist trailer


Újabb látványos trailerrel jelentkezett a Splinter Cell: Blacklist.

Jövő tavasszal jelenik meg Sam Fisher hatodik kalandja, mely ismét elég sokat merít majd az Assassin's Creed játékmenetéből. Ez azonban a legtöbb rajongót nem zavarja, hiszen a Conviction is kirobbanó siker lett.


Ma pedig újabb ízelítőt kaphatunk abból, hogy pontosan mi is vár majd ránk tavasszal. Sam Fisher ezúttal is csúcsformában lesz és számos új játékmeneti elemet vethetünk majd be az ellenfeleink ellen. Várjuk a megjelenést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gforce9 #8
    "Ez egy olyan recept amit a valve nagyon eltalált." tudtommal a valve csak megvette annó a cs-t nem ők találták ki. De javítsatok ki ha tévedek.
  • Merces #7
    aha régen rajongtam mindenért ami az Ubi égisze alatt jött ki, ma meg arra sem méltatom hogy letöltsem, rengeteg játék jön ki ami nyócbites szórakozást kinál, keményebb konkurencia, na majd meglátjuk bejön-e nekik, én mindenesetre lemondtam a szériárol
  • mgenya911 #6
    Az elején a faggató fazon nem más mint Morris O'Brien a 24-ből :) A szereplők és a színészi játék nagyon jónak néz ki. Meg az egésznek 24 (sorozat) feeling je van... a kemény vallatások, szabad kezet kap sam sok mindenben ugy tűnik.. Csak a játékmenetet ne szúrják el.
  • Evoluti0N #5
    Ez mi?! Teljes erőbedobással szarnak a rajongók szájába.
  • cS6Szi #4
    Valószínűnek tartom egyébként, hogy a fanok, akik annyira oda vannak a régi sc-ekért, hogy nem hajlandók pénzt adni az új más játékmenetű részekért, kisebbségben vannak. Így ha úgy tetszik a kiadó sz@rik rá, hogy már nem bujkálós- rejtőzködős, hanem akciós lövöldözős lesz a játék, mivel így többen veszik meg, mivel ez a trend most és nekem is ez jön be.
    A cs1.6 pedig alapból ilyen volt és minden kiadott counter strike ilyen. Szerintem a counter strike az egyik légpörgősebb multi játék manapság. Kicsi mappok, aránylag sok ember. Ez egy olyan recept amit a valve nagyon eltalált. És ez bejön a régi játékosoknak és az ujjaknak is. Amint lesz valami komolyabb akció steamen már veszem is a csgo-t.
  • Eriongtk #3
    Ez féligmeddig igaz. Nézd meg Counter Strike-ot. Az miért képes megtartani a játékmenetet? kb csak a grafika változik, meg a kezelőfelület, érdekes, mégsem gondolták úgy a fejlesztők, hogy "hmm, hajítsuk ki a megszokott játékmenetet az ablakon" - mégsincs hőbörgés, hogy nekünk perkek kellenek, mégtöbb fegyver...stb, nem sorolom. CS1.6 mai napig az egyik legnépszerűbb játék steamen, akkor esik csak vissza, ha új játék jön ki, de adsz neki pár napot/hetet és ismét dogobós, vagy ahhoz k9zeli helyen lesz.

    Ahogy írtad, ha más neve lenne kb senki nem hőbörögne, de igy, olyan mintha tetrist vennél, és színcserélőt kapnál. Az pedig egyenesen undorító, hogy Sam Fishert rakták be, de más szinkronhanggal. Miért változtatsz valamin, ami bele van égve az agyadba? (hangsúlya, stílusa, stb) Ha más karakter lenne, sokan nem bánnák annyira a hangcserét, komolyan olyan mintha még a fáradtságot se vették volna, hogy újat találjanak ki

    Félreértések elkerülése végett: az eddig megjelent összes SC dobozosban van meg; Conviction is. Az hegyján, de még tetszett is, habár nem nevezném SCnek --> hangulata jó volt, legalábbis nekem bejött, csak nem volt meg mondjuk a chaos theory-s érzés.
  • cS6Szi #2
    Én momentán a convictionnél szálltam be a szériába. Tavaly vettem meg és nálam az év játéka volt. Azóta beszereztem a széria többi részét is de mindegyik túl lassú és nehézkes játékmenetű. Képtelen voltam félóránál többet játszani velük, pedig próbáltam, de egyszerűen nekem nem adta. Tisztában vagyok vele, hogy aki a franchise kezdete óta játszik annak a mostani pörgős akciós játékmenet már nem a régi élményt nyújtja, de attól még lehet jó a game. Megkell érteni, hogy minden változik, fejlődik. A mai igények már nem arról szólnak hogy egy pályára van mondjuk több órám és majd szépen lopakodok, ha nem sikerül, akkor újrakezdem a pályát ismét és nem számít hogy mennyi időbe telik mert ráérek. Most már a játékos társadalom egy igen nagy része felnőtt ember, akinek összesen van napi 1-2 órája játszani jobb esetben. És igen is én ebben az 1-2 órában látványos moziszerű, pörgős akciót szeretnék tolni. Tehát én vevő vagyok az új részre még ha a szinkron tényleg rosszabb mint volt és a sztori se tetszik annyira mint az elődje. Ha hozza az előző rész hangulatát, akkor nagyon jó kis játék lesz. Igazából minden hol azt olvasom, hogy ezek a részek már nem splinter cell-ek. Rendben. Ha a régi rajongókat, ennyire zavarja, akkor vegyék ki a játék nevéből a splinter cell feliratot. Engem nem zavarna. Meg szerintem senkit. Nyilván csak marketing oka van annak, hogy még ezen a néven fut. De maga a játék szerintem igen is jó csak másabb mint a régiek. De attól még a maga nemében egyedülálló és olyan játék, amire még évek múlva is emlékezni fogok. Úgy hogy szerintem megért minden centet amit ráköltöttem.
  • Eriongtk #1
    Igazából nem is tudom hol kezdjem... trailerrel, vagy...najó, haladjunk sorban.

    1. Újabb látványos trailerrel jelentkezett a Splinter Cell: Blacklist.
    Ez nem splinter cell, semmi köze már hozzá sajnos :S (már csak azért sem: hol van Michael Ironside??? :/ )

    2a.Ez azonban a legtöbb rajongót nem zavarja, [...]
    A video gyakorlatilag 'most' került fel az oldalra, de már most vészesen közelít a negatívhoz: 532-an kedvelik és 466-an nem. Remek jel.
    (szerk: azóta 538/473)
    2b. [...]hiszen a Conviction is kirobbanó siker lett.
    Igencsak megosztotta a közönséget. Leginkább az olcsó trükkök miatt reklamáltak sokan. Teljesen felborították az egész játékot a 'gombnyomásra 4 fejes' és társai (nem tudom kinek a ragyogó ötlete volt, hogy fekete-fehér legyen, ha rejtőzködsz. Elsőre jó, de ha a játék elég nagy haányadát rejtőzködve érdemes megcsinálni...)

    3. Ma pedig újabb ízelítőt kaphatunk abból, hogy pontosan mi is vár majd ránk tavasszal.
    Ha csak a fele is igaz, annak, ami a trailerben van, akkor nagy szarban van a franchise. Semmi köze ennek már az eredeti játékhoz. (...hol van IRONSIDE???)


    4. Sam Fisher ezúttal is csúcsformában lesz és számos új játékmeneti elemet vethetünk majd be az ellenfeleink ellen.

    Úgymint az előzőekből megismert szövetvágás, torokvágás, az a radaros izé, aminek most nem jut eszembe a neve, és falon át is lehet látni ellenséget, illetve a 'gombnyomásra instakill'
    De hogy azért komolyat is mondjak: az új szinkronhang szerintem kútbaugrásra készteti az ellenségeket majd.

    5. Várjuk a megjelenést.
    o_O