Ötvös Tibor

Az első kép az új Call of Juarez játékból

Amint arról már korábban beszámoltunk, a Ubisoft felismerte, hogy hiba volt modern korba helyezni a Call of Juarez sorozatot.

A The Cartel ugyanis egy nagyon gyenge alkotás lett, mely talán még három évvel ezelőtt sem állta volna meg a helyét. Egy Call of Duty és Battlefield mellett pedig esélye sem volt. Épp ezért a francia kiadó úgy döntött, hogy visszaviszi a megszokott környezetébe a sorozatot.



Ennek első jele a korábbi kérdőív volt, ma pedig megjelent a játék Facebook oldalán az első kép is a programhoz, melyen egy cowboyt láthatunk. Ebből egyértelműen adódik, hogy a harmadik rész már ismét a jól ismert terepen játszódik majd. A kiadó hivatalosan holnap mutatja be az alkotást, akkor mindenképpen visszatérünk rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #3
    Kifogytak az ötletből. Egy sztorijuk volt amit el akartak mesélni, azt megkaptuk kétszer egymás után. Aztán ennyi volt Ubiék összes vadnyugati tudománya.
  • curse #2
    nem volt az annyira rossz
  • koschwarz #1
    mikor megjelentek az első infók a cartelről, kb. mindenki azt mondta, hogy egy fasság...épp a vadnyugati környezet miatt volt annyira jó a CoJ. nem beszélve arról, hogy érthetetlen módon 10 évente egy darab ilyen környezetben játszódó játék jelenik meg (lásd még első VH, bár ott lehet hogy 20 évente...).

    ehhez képest egy klisés drogkartelles mexikóis izé kit érdekel ma még?