Ötvös Tibor

Sok a hiba a Transformers: Fall of Cybertronban

24-én jelent meg a Transformers univerzum következő tagja, a Fall of Cybertron.

A végül PC-re is napvilágot látott alkotással azonban elég sok baj van már most. A konzolos változatokkal kapcsolatban még nem érkezett negatív visszajelzés, ám a számítógépes port kapcsán már jelentek meg kritikák. A legtöbb problémát a multis játékmódokkal kapcsolatban fogalmazták meg a felhasználók.

"Észleltük a PC-s játékosok által leírt problémákat, melyeket főleg a multis játékmódokkal kapcsolatban merültek fel" - áll a High Moon hivatalos közleményében. "Természetesen zajlanak már a hiba kijavításával kapcsolatos munkálatok és folyamatosan jelentetjük majd meg a javításokat."

A Fall of Cybertron egyenes folytatása az elődjének, hiszen szinte azon a ponton veszi fel a fonalat, ahol a War for Cybertron letette azt. Az Autobotok vesztettek, a harc véget ért. Megatron és az Álcák hadai átvették az uralmat Cybertron felett. A vesztes Autobotok, élükön Optimus fővezérrel megszervezik, hogy a még életben maradt társaikat elmenekítsék a bolygóról. Ezt azonban az Álcák nem akarják hagyni és elindulnak, hogy az utolsó életben maradt Autobotot is levadásszák és ezzel örökre biztosítsák helyüket a bolygón.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • didgeridoo #1
    Aszittem, "Fail of Cybertron". A téma egyébként nem érdekel.