Ötvös Tibor

Ismét mozgásban a Transformers: Devastation


A Comic-Con rendezvényen ismét megmutatta magát a Transformers: Devastation.

Elindult a Comic-Con San Diegóban, melyen a képregények és a filmek mellett a játékok is szerepet kapnak. Elsőként a Platinum Games berkeiben készülő Transformers: Devastation mutatta meg magát és kapott egy látványos kis trailert. Érdemes megnézni, tisztára mintha a '80-as években futott rajzfilmet néznénk.

A sztori szerint Megatron talál egy módot arra, hogy a Földet Cybertronná alakítsa át. Öt irányítható Autobotot kapunk, így Optimusz Fővezér mellett Űrdongó, Csatár, Kerék és Mogorva is fontos szerepet kap a programban. A Transformers: Devastation az év végén jelenik meg PC-re, PS4-re, PS3-ra, X360-ra és Xbox One-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • liberty2 #3
    Ja, a játék meg baromi jól néz ki! :)
  • liberty2 #2
    Skacok: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az 1986-os Transformers: The Movie létező két szinkronja nem igazán bejövős. A régi minőségben jó, de sok az időzítési és fordítási hiba. Az új meg olyan mintha csak emberek beszélgetnének. Felvettem a kapcsolatot ezért a NovaVoice non-profit szervezettel akik fandub-ok gyártására szakosodtak. Remélhetőleg, ha elegen jövünk össze és az anyagiakat is tudjuk fedezni akkor elkészíthetjük (akár mi magunk) a rajzfilm legjobb szinkronját. Kit érdekel a dolog?

    Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.
  • Vampy #1
    Nagyon jol nez ki (nalam a G1 az etalon) a hangulata is ott van, de maga a jatekmenet nem tetszik...