Ötvös Tibor

Újabb Prince of Persia kép

Június elején, az E3 előtt megjelent a neten pár fotó, melyen állítólag a következő Prince of Persia alkotás első képsorait láthattuk.

Az akkor megjelent képek jól láthatóan egy trailerből származtak és sokan várták, hogy a Ubisoft majd az expón leplezi le a következő Herceget. Ez nem történt meg és a rajongók így nem is értették, hogy most mi a helyzet. Ma azonban egy újabb kép jelent meg, mely már valóban magából a játékból származik.



Ahogy az látható, a Herceg alaposan megváltozott. Fiatal suhancból egy igen emberies méretekkel bíró, sötét bőrű, alaposan felfegyverzett férfivé vált. Kíváncsian várjuk a hivatalos leleplezést, melyet természetesen még mindig nem tudunk, mikor következik be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #18
    Nekem az a bajom a Sands trilógiával, hogy a Sands of Time nagyon-nagyon könnyű, olyan, mintha csak egy nagyon hosszú tutorial lenne. Szépen, egyesével bemutatja a különböző mozdulatokat. Csak a végére jutnak el odáig az ügyességi részek, hogy komoly kombókat kelljen nyomni a továbbjutáshoz, aztán hirtelen vége is a játéknak.

    A Warrior Within kb ott veszi fel nehézségben is a fonalat, ahol a SoT letette, de addigra meg megunom az egészet. Háromszor kezdtem el a sorozatot, persze mindig a SoT-nál, háromszor hagytam abba a WW első néhány pályája után.
  • Etinger #17
    A harmadikat érdemes lett volna kipróbálnod, az nagyon jó lett :) Ami jobb volt a 2-ben az 1-hez képest, az viszont pl a szabadabb harc. Mármint nem 1 logika/ügyességi rész és 1 harc követte egymást, hanem mixelték a kettőt, nem lett az egész oly' mű. A hangulatban ettől függetlenül az első szerintem is jobb, főleg a "Zoo", a "Bath" .. stb. Meseszép. Na tényleg ez kellene, hogy az irány legyen. Mondjuk elvileg az Indiában játszódott (nem?), míg a 3. rész volt ami igazából az arab világról lett mintázva (Marokkó, Casablanca).
  • Molnibalage #16
    Hát, én már a 2. részt sem tudtam végigtolni. Első körben a zúzós zene ment az agyamra a másiodik körben meg az, hogy totál egyforma én unalmas volt az egész. Minde sötét volt. Mit ne mondjak nem művészi alkotá volt. A szabadság is 0. Egy útvonal van, azt kell megtalálni. Ami az első részben még izgalmas volt az másodjára dögunalom.

    Az 1. részből amire vágynék egy szabadon bejárható 3D modell, ami az egész játékon végigmegy.
  • Zero 7th #15
    De közben meg _volt már_ arab világban játszódós "AC-klón", az AC1, ami a sorozat leggyengébb darabja állítólag (én azt is szerettem). Ez eléggé kezd WTF kategóriába csúszni...
  • armageddon666 #14
    Szerintem a nem meghalós kesztyűs jobb volt mint a trilógiát kibővítő szánalom Forgotten Sands.
  • Etinger #13
    Diablo 3 és Prince of Persia fanoknak: a Demon Hunter hangja a Warrior Within-ben Herceget szinkronizáló Robin Atkin Downes. Csak így a napi érdekesség.
  • Etinger #12
    AC lesz az irány, szerintem, pedig egy 1001 éjszaka meséi hangulatú játék nagyon jó lenne.
  • Szefmester #11
    A két utolsó PoP lett a cikis.. bár az uccsó még emészthető. De a tolvajos halhatatlanos hát az 3 részre előre is cikivé tette.

    Az Ubi meg hát üzleti vállalkozás.. ha az emberek veszik az AC-t a PoP-ban meg csalódtak és nem annyira akkor nekik azt jelenti hogy "nem kockáztatunk, csináljunk arab világban játszódó AC-klónt". Sajnos ilyen világban élünk. Egy Sands of Time vagy Two Thrones teljesen elviselhető lenne. De nem ilyen lesz.. már ha a képet nézzük sem... még akkor sem ha a herceg épp nincs a képen. :D
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Pontosan!
  • Zombee #9
    De még mindig ott tartunk, hogy AC már van. Amúgy miért ciki a PoP?
    Szerintem hiba lenne így megváltoztatni, pont a lényeg veszne el.