Ötvös Tibor

Női főszereplőt az Alines: Colonial Marinesbe

Február 12-én jelenik meg az Aliens: Colonial Marines, melyhez meg is érkezett az első petíció.

A ma megjelent kiáltvány szerint a rajongók kifogásolják, hogy egy ilyen franchise játékváltozata miért nem tartalmaz női karaktereket. Az Alien-sorozat minden részében kiemelten fontos szerepet kaptak a "gyengébb nem" képviselői, ám a Colonial Marinesben nem hozhatunk létre női alakot.



A petíció szerint nem azt akarják elérni, hogy a fő sztorit teljesen átalakítsák, hanem csak annyit, hogy a multis részben létre lehessen hozni egy Ripleyt vagy Vasquezt. A kitűzött cél mindössze 1000 aláírás, melyet - meglepetésre - közel egy nap elteltével sem sikerült elérni. A Gearbox és a Sega nem reagált a petícióra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #9
    "igazából a nyáltól való csöpögéstől eltekintve baromi jól meg van csinálva az a film, és teljesen korrekt. Fiú létemre én nagyon élveztem."

    Hirtelen azt hittem az Aliensről beszélsz :D
  • blessyou #8
    "Női főszereplőt az Alines: Colonial Marinesbe"
    "A petíció szerint nem azt akarják elérni, hogy a fő sztorit teljesen átalakítsák, hanem csak annyit, hogy a multis részben létre lehessen hozni egy Ripleyt vagy Vasquezt."

    Most akkor melyik?
  • Broafka #7
    igazából a nyáltól való csöpögéstől eltekintve baromi jól meg van csinálva az a film, és teljesen korrekt. Fiú létemre én nagyon élveztem. (Persze teljesen csak onnantól, amikor már elkezd süllyedni a hajó :P )

    amúgy nézd meg, van egy olyan rész, amikor már eléggé süllyed a hajó, és a zenészek az utolsó dalukat játsszák (ciki, de nem jut eszembe a címe, pedig ismert, de ilyen szomorú) és akkor asszem látszik, de többször is mutatják a filmben ahogy nyugtatja a gyerekeit, egy ír anyát játszik
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Na, ez meg engem lepett meg: "meg a Titanicban a mesélő anyuka"
    A Titanic-ot sosem tudtam teljes lelkesedéssel végignézni az évek során :)
  • Broafka #5
    engem nagyon meglepett anno amikor kiderült, hogy ez a csaj ugyanaz :)
    meg a Titanicban a mesélő anyuka :P
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Hát igen, a Terminator 2-ben például...
  • Svlad Cjelli #3
    Alines mi?
  • Ender Wiggin #2
    A zombie-szerűen sápadt, szeplős, vöröshajú Jenette Goldstein igazi átalakuló művész. Kár, hogy csak Cameron látott benne fantáziát. Nekem ennyi a véleményem Vasquez karakteréről...
  • scagnetti #1
    Én támogatom, már alá is írtam.
    A női karakterek mindig is az Alien univerzumához tartoztak, meg hát Vasquez karaktere, anno nagyon beleillett az Aliens-be.