Ötvös Tibor

Nuketown visszatér a Black Ops II-ben


Visszatér sokak kedvenc multis térképe, a Nuketown a Call of Duty: Black Ops 2-ben.

Az első Black Ops alkotás legkedveltebb multis térképe volt a Nuketown. Az Activision ma pedig bejelentette, hogy a Black Ops folytatásában is visszatér eme map, de természetesen sokat változtatnak rajta. A Nuketown 2025 illeszkedik majd a játék futurisztikus világába és a Limited Edition részeként lesz csak elérhető.


A történet szerint Amerika és Kína a második Hidegháborút vívják a bolygó szerény természeti kincseiért. A sztori két idősíkban játszódik majd. Az első cselekménye a 80-as évek végén zajlik. Itt a Black Ops 1 hősét, Alex Masont irányíthatjuk ismét. A második pedig 2025, ahol Alex fia, David a főszereplő.

A Call of Duty: Black Ops 2 november 13-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #4
    0.37-nél full mellélő és mégis lelövi? de szar...
  • csuszi #3
    2-ben volt recoil és lean is :) - nem könnyebb volt a 2, hanem más. más trükkök, más stílus, de nem könnyebb. ott is igen komoly különbség volt játékos és játékos között.
    a hanyatlást én a 4-től eredeztetem, de a komoly hanyatlás, az 5től jött el.
    szerverek hiánya, multira nem alkalmas pályák, túl könnyű játék, és az évenkénti játék szétdarabolta a közösséget. game over.
  • Sheltem #2
    Pedig az első résszel (Mármint a call of duty 1) milyen jókat waroztunk. clanbase és társai, ahol még komoly különbség volt klán és klán között. Este taktikai megbeszélés egyegy komolyabb meccs előtt ventrilón stbstb.
    Már a 2. résztől megindult a hanyatlás (no recoil, no lean) aztán a 4. rész és a modern warfare / blackopsok már a vicc kategóriákba sorolhatóak voltak.
    Persze akik nem játszottak "komolyan" az első résszel hálistennek nem tudják mit veszítettek, azok jól elvannak az újakkal is. Én kihagyom.
  • Gabe18 #1
    Messze a legrosszabb pálya az egész játékban.
    Persze népszerű, hiszen "rutinos" játékosok már a kezdőpontól át tudták lőni a GL lövedéket a másik oldalról kijövő ellenfél tagjaira. Pár lépés után meg repülhettek is a gránátok, hős katonánk azt is átdobta egyből a pálya másik végébe.
    De legyen csak benne még sok ilyen pálya, ennek a játéknak már olyan mindegy...