Ötvös Tibor

A játékosok 20%-a viszi végig a Hitman: Absolutiont

Érdekes véleményt osztott meg a rajongókkal Tore Blystad, az IO Interactive egyik vezetője.

Elmondása szerint ugyanis a Hitman: Absolution utolsó pályáját csak a játékosok 20 százaléka látja majd, ami eléggé elkeseríti őt. "Minden eddiginél erőssebben alkalmazzuk a jó és a rossz közötti különbségeket a játékmenetben. Azok, akik semlegesek maradnak valószínű soha nem látják majd az utolsó pályát, ami eléggé elkeserítő és szomorú."

"Vagy maximum egy alkalommal végigviszik, de a játékot úgy készítettük, hogy érdemes legyen visszamenni a korábbi részekre is. Valószínű ennek oka, hogy egy idő után a játékosok belefáradnak a játékba, megunják azt. De ez nem csak ránk vonatkozik, hanem szinte az összes alkotásra."

A Hitman: Absolution novemberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #5
    Rengeteg ilyen jár SGre.
  • gombabácsi #4
    teszterek, fókuszteszterek...
  • Merces #3
    aha enyhén állmos vagyok , de ez igy akkor is hülyeség a hitman nem az a kategória amit az ember félbehagy , kivéve ha elkúrják az ilyen good meg bad endinget meg kihagyhatnák igazán. Feleslegesnek érzem, vérpistikéknek való.....
    különben meg az assasins creedel is játszottam jóval a megjelenése előtt ugyhogy a megjelenés dátuma nem egy kőbe vésett dolog
  • Zero 7th #2
    Novemberben jelenik meg, biztos sokan végigjátszották már...
  • Merces #1
    "Minden eddiginél erőssebben alkalmazzuk a jó és a rossz közötti különbségeket a játékmenetben. Azok, akik semlegesek maradnak valószínű soha nem látják majd az utolsó pályát, ami eléggé elkeserítő és szomorú."

    ez nekem ködösitésnek hangzik, mintha a rossz bizonyitványt magyaráznák, vélemény?valaki aki játszotta_?