Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Splinter Cell: Blacklist

Tegnap elkezdődött az E3, így mostantól elég sok bejelentés várható.

Az első pedig meg is érkezett, hiszen a Ubisoft hivatalosan is leleplezte a korábban már pletykált új Splinter Cell alkotást, mely a Blacklist nevet viseli. A játékból a rendezvény előtt megjelentek az első képek, melyeket lejjebb lehet látni. A Microsoft konferenciáján azonban mozgásban is megmutatta magát a Blacklist.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Blacklist főszereplője ismét Sam Fisher lesz, aki a bemutatott demó alapján az eddigi legjobb formáját hozza majd. A Splinter Cell hatodik epizódja 2013. tavaszán jelenik meg és jelen pillanatban csak az X360 van megjelölve platformként. Nem mellékes, hogy használja majd a Kinectet is, ahogy mostantól minden Tom Clancy alkotás.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS: Közben a Ubisoft bejelentette, hogy PC-re és PS3-ra is készül a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Jah. Hát igen. De hogy a játékról is szóljak, sajnálom, hogy ezt a mark&execute és akció baromságot viszik tovább. A lopakodás, kihallgatás, az ájult faszik elrejtése volt az egész játék eszenciája. Ez a 12 éves konzol pistikés lövöldözés nem túl menő. Még jó, hogy a Convictionban volt Infiltration meg Hunter mód, ahol kiélhettem a sötétben osonkodási vágyamat.
  • kfkl #2
    Itt az a ritka, ha nincs elírás.
  • Ender Wiggin #1
    Tibor: a hivatalos közlemányből idézem:
    "Splinter Cell Blacklist will be available on the Xbox 360, PlayStation 3, PC sometime in spring 2013."

    Szóvan nem csak X36O. Ez elnézted.