Ötvös Tibor

Február 12-én jön az Aliens: Colonial Marines


Újabb megjelenési dátumot kapott az Aliens: Colonial Marines.

Tegnap újabb megjelenési dátummal szolgált a Gearbox és a Sega, mely szerint ismét csúszik az Aliens: Colonial Marines megjelenése. Az eredetileg tavaszra ígért FPS premierjét előbb az év végére tolták, majd tegnap kiderült, hogy csak 2013. február 12-én jelenik meg a program.


A történet szerint a USS Sulaco fedélzetére egy különleges elit alakulatot küldenek, hogy megakadályozzanak egy Xenomorph fertőzést. Ám a bevetés balul sül el, a csapat lezuhan az LV-426 kolóniára és hamarosan a saját életükért kell küzdeniük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #16
    Hjah jah, Newt...
    Amikor Bishop eltarol valamit ott lehet látni két ilyen kiálló izét,azon nemhinném hogy tojás volt..:) Tulajdonképpen legfeljebb akkor kerülhetett fel a két here amíg Bishop elment a lehívott landolóért. De nagyon erőltetett....
  • Ender Wiggin #15
    "A többi lény hogy került fel?:)"
    Súlyos kérdés :-D
    Ahogy ott függeszkedett Bishop, mikor várta Ripley és Newt-ot (ez lehet a Nut, ugye?) addig összekotort valami törmeléket a leszálló talp. Lehet, hogy ott volt egy tojás, pl. De ugye az A3 rendkívül szar forgítókönyvébe gyakorlatilag bármilyen idióta ötletet bele lehetett szuszakolni.

    @IMYke2.0.0.0: Nem, nem robbant fel. Ez csak a képzeleted műve :-D
  • Skynet #14
    Szerintem nyugodtan nézd meg te is mindkét részt mert lecsekkoltam. Sem az alap sem a rendezői változatban nincs benne hogy a Sulaco megsemmisül,és még erre következtetni sem lehet,kicsit nevetséges lenne ha egy savmarástól amitól belobban egy kisebb tűz a hibernálós kamrában,felrobbanna az egész Sulaco...:)
    Apropó 2. rész, ahogy írtam Bishop lehívja a landolóegységet,amivel felveszi Ripley-t, Hicks-et,majd visszamegy Nut-ért,és ADDIG sem teszi le az űrhajót (még említi is miután Ripley és Nut megmenekül hogy biztonságosabbnak vélte ha köröz)... Az Alien királynő felkapaszkodik rá miután Ripley-t és Nut-ot felvette... A többi lény hogy került fel?:)
  • Seth #13
    Én sem emlékszem már rá hogy említik e, de szerintem megsemmisült, hamár ki kellett lőni a mentőkabint.
    Vmelyik könyvben meg mintha említenék, hogy visszatért a Földre, üresen
  • Ender Wiggin #12
    Hát igen, hülye ötlet volt az egész Alien 3. 6-7 író/rendező fércelgette, színészek szálltak ki. Az egészen érződik a kétségbeesett erőlködés. Egy normális forgatókönyvben Hicks és Newt életben maradt volna. Szóval szerintem az A3 nem igazi Alien film, az A4 viszont legalább képi világban, humorban kárpótol.
  • IMYke2.0.0.0 #11
    De a másodikat sem ártana...
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Nézd meg azért meg egyszer 3. részt...
  • Skynet #9
    Lehet hogy csalnak az emlékeim de a sulaco emlékeim szerint nem robbant fel (a rendezői változatban SEM).... Nem igazán értem honnan veszi mindenki hogy a Sulaco megsemmisült, az egyik heréből egy kis sav füstöt okozott amitől kilőtte az automatika a mentőkabint...
    "Leállt a keringés,tűz a hibernálókamrában"
    És paff,mentőkomp kilőve, a Sulaco sorsa ismeretlen.
    Számomra sokkal nagyobb kérdés hogy egyáltalán hogy került az Alien 3 2 heréje (ugyebár egyik Ripley-be nyomta a kiskirálynőt a másik a tehénbe //kutyába a bolygón) és mostmár a Colonial Marines idegenei is a Sulacóra...
    A Sulaco végig az űrben volt, Bishop lehívta a landoló egységet,amire olyan lassan szállt be hogy közben a ravasz alienek gyorsan telerakták tojással (amiket jól el kellett rejteni mert nem egy nagy méretű járgány a landolóegység) ?:) Avagy az Alien királynő gyorsan a hóna alá csapott pár tojást gondolva az esetleges folytatásra?:)

    Az LV426 még csakcsak megmagyarázható azzal hogy a lezuhant régi űrhajó amiben az első részben megtalálták a tojásokat messze volt a robbanástól,esetleg túlélték benne a robbanást,sőt ott is lehetett egy másik királynő aki AZOKAT a tojásokat rakta,és a terraformálók bázisán egy új királynő nőtt fel.. De a Sularo idegenei eléggé erőltetett 5let volt már az Alien 3-ban is...
  • tomboy013 #8
    Ebbe bele se gondoltam de tényleg, csak egy komp maradt belőle amivel bezuhant a Fury 161-re Ripley =D
  • Seth #7
    2006? Még PS2-re kezdték el baromi régen valahol 2002 tájékán.
    Persze ez nem ugyanaz, de akkor is, már akkor volt egy próbálkozás ezzel a névvel