Ötvös Tibor

Csalódás a Street Fighter x Tekken egyenlege

Ha két, igen népszerű sorozatot egymásnak eresztenek egy játékban, azt általában minden rajongó érdeklődve figyeli.

Ilyen volt például a Mortal Kombat vs DC Universe is, ami szép sikereket aratott. A Capcom is hasonló teljesítményt várt a Street Fighter x Tekken címet kapott programjától, mely márciusban jelent meg. Ám a mai bejelentés szerint az eladások eléggé alulmúlják a kiadó várakozásait.



A Street Fighter x Tekken egy hónap alatt 1,4 millió példányban talált gazdára. Ez jóval kevesebb, mint a Street Fighter IV első eredménye. De még a kritikusok által nem nagyon kedvelt Resident Evil: Operation Raccoon City is jobban teljesített a maga 2 milliójával. A Resident Evil 6-tól pedig 2-3 milliós eladást várnak. Ennek függvényében igen csekély az esély egy Mortal Kombat vs Street Fighter játékra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #4
    Remélem abban nem lesz lövöldözés, meg repkedés, és kicsit valószerűbbé teszik a játékot mint az a régebbi részekben is volt.
  • Pretorian #3
    Lesz olyan is, azt a Namco készíti. Tekken X Street Fighter lesz a címe.
    Ez azért lett ilyen, mert a Street Fighter-t készítő Capcom fejlesztette.
    Nyilván nem a másik cég játékát fogják nyomni, de ez az elejétől fogva így volt és tisztában volt vele mindenki. A Capcom megcsinálja a Street Fighter X Tekken-t a saját szájíze szerint, utána a Namco megcsinálja a Tekken X Steet Fighter ugyanebben a szellemben.
  • zidder #2
    Nekem azért nem jött be az SF játékba tették bele Tekken karaktereket, fordítva kellett volna csinálni. Tekken játékba kellettek volna SF karakterek!!!
  • Szefmester #1
    0 day DLC mellett mit vártak? A játékosok unják ezt a szemétkedő lehúzást, és inkább kivárnak egy gyűjteményre. Akik szeretik a tekkent azok ezt nem veszik meg mert a játék tipikus joyrángatós irányítással rendelkezik. Az SF rajongók meg nem fogják megvenni pár új karakter miatt megint...