Ötvös Tibor

Aliens játékot készít a The Creative Assembly

A The Creative Assembly a Total War szériával szerzett milliós rajongótábort.

Korábban pedig arról lehetett hallani, hogy a csapat egy, az Alien univerzumban játszódó programon ügyködik, ám ez tavaly májusban volt és azóta mély csend honolt a projekt körül. Ma azonban olyan hír jelent meg a neten, mely alapján biztos, hogy készül egy következő alkotás. A The Creative Assembly ugyanis feladott egy álláshirdetést, melyben multiplayer és gameplay programozókat keres legújabb, az Alien univerzumban játszódó címükhöz.

Korábban megtudhattuk, hogy a program nem egy stratégiai alkotás lesz, hanem egy Dead Space klón és csak konzolokra jelenik meg. A mai infó alapján azonban PC-re is napvilágot lát a végtermék, így érdeklődve várjuk az első média termékeket. Ha tavaly óta folyamatosan dolgoztak rajta, akkor esélyes, hogy az E3-on le is leplezik az alkotásukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Egy Alien univerzumban játszódó rts szerintem kissé elcseszett gondolat lett volna, kár is kihangsúlyozni külön, hogy nem az lesz. Még szép hogy nem az. Ilyen baromság egyszer jutott eszébe valakinek (Aliens Versus Predator: Extinction, 2003), de valahogy nem durrant nagyot. AvsP világban játszódó rts csak konzolokra, nyerő húzás lehetett :)