Ötvös Tibor

Ma este mutatkozik be a Black Ops II

Ma este hivatalosan is bemutatkozik a Call of Duty: Black Ops II.

Az Activision és a Treyarch ma este, az NBA Playoff szünetében mutatja be az első trailert a következő Call of Duty epizódból, mely már biztosan a Black Ops II címet viseli és november 13-án jelenik meg. Közben elindult a hivatalos honlap is, melyen majd elérhető lesz ez a trailer.



Sajnos a honlapon még nem érhető el szinte semmi, mivel először Amerikában válnak elérhetővé a különböző médiatermékek (pár képet azért láthatunk). Így a képek és a videók helyén csak egy Coming Soon felirat díszeleg. De remélhetőleg ma mi is megkapjuk ezen dolgokat. Legkésőbb holnap azonban mi is bemutatjuk a játékot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Még a saját promo vidóejukon is kurva szarul néz ki.
    Mintha egy 90-es évek eleji játék lenne.
    Annyi különbséggel, hogy a kezeken az ujjak már különállóan mozognak, és az arc is animálva van.

    Na jó, erősen túloztam - és amúgy is köztudott, hogy az 1996-tól készült Quake 3 motor (1999-ben debütált a játék) szarrá tuningolt változata fut alatta...
  • nyuny01 #3
    Az első Call of Duty ami nem kerül fel a polcomra....
  • Tecnamo #2
    Amíg erre igény van, addig sajnos nem lesz semmi minőségbeli változtatás, esetleg majd ha kijönnek az új konzolok bedobják a több éve fejlesztés alatt álló "új generációs" motort. Addig viszont marad a Frostbite 2 és vele a BF3 :)
  • Trevize1987 #1
    Na sikerül e megint kipofozni kicsit ezt a régi motort és legyártani nyolcadszorra is ugyanazt a játékot? Mindegyikkel játszottam, de a Modern Warfare 2 és a CoD 1-2 voltak csak jó játékok. Most Battlefield 3 után meg minden más szarnak tűnik, főleg egy ilyen MW3 amiben megint 0 újítás volt. Remélem változtat a sorozat, mert kezd unalmas lenni az egész. Főleg multiban.