Ötvös Tibor

A Hasbro nem akart Dinobotokat

A High Moon Studios gőzerővel készíti a legújabb Transformers játékot, mely sajnos PC-re nem fog megjelenni.

Pedig a Fall of Cybertron nagyon érdekesnek és hangulatosnak tűnik. A legnagyobb újdonság a Dinobotok felbukkanása, mely felizgatta minden rajongó érdeklődését. Ugyanakkor az ötlet elfogadtatása nem ment könnyen. Matt Tieger egy mai interjúban ugyanis elárulta, hogy a Hasbro eleinte kifejezetten ellenezte a megjelenésüket.



Álláspontjuk szerint a Dinobotok nem illenek a történeti szálba, mivel a Fall of Cybertron arról szól, hogyan bukott el a Transformerek otthona, a Cybertron, míg a Dinobotok a Földön jöttek létre. Ráadásul aggódtak, hogy a régi rajongók nosztalgiája miatt új rajongókat veszíthetnek el.

A dolgot végül úgy oldották meg a fejlesztők, hogy egy teljesen új eredettörténetet készítettek a faj számára, mely már illet az elképzelésekbe. A Transformers: Fall of Cybertron augusztusban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • metalos #3
    Szerintem sem jó az, ha az eredeti Transformerst keverik a Beastwars-al. Mert valaki az egyiket szereti, valaki a másikat, és lehet ezért több rajongó is legyinteni fog rá, hogy minek kellett keverni a kettőt. Akkor már csinálhattak volna/csinálhatnának egy külön Beastwars-os játékot is. Mert a '97-es játék felett igen csak eljárt az idő, feleleveníthetnék a franchise-t.
  • A6 Intruder #2
    Ehelyett az utóbbi évek tanulsága az, hogy az új rajongók kegyeit keresve régi rajongókat (köztük engem is) veszítettek el.
  • Zombee #1
    Pff... az új rajongóknak szerintem tökmindegy, a régieknek viszont nem.