Ötvös Tibor

Nem csak kontrollerrel játszható az Assassin's Creed III

A jelek szerint a héten minden napra jut egy hír, mely az Assassin's Creed harmadik részével kapcsolatos.

Ma az irányításról tudhattunk meg új infókat. Reggel felbukkant a neten egy pletyka, hogy az Assassin's Creed III nem lesz játszható csak kontrollerrel - még a PC-s változat is. Ez egyébként Alex Hutchinson (ki más?) "szájából" hangzott el, mire délután a Ubisoft tisztába tette a dolgot és megnyugtatott minden számítógépes rajongót.

"Természetesen támogatjuk a PC-seket" - árulta el reggel. "Szeretjük őket, de úgy gondoljuk, hogy nekik is kellene egy kontroller. Nem látom értelmét, hogy befektessünk egy egér és billentyűzet beállításba. Szerintem ha valaki PC-n az Assassin's Creed III-mal akar játszani, annak van kontrollere is."

"Az Assassin's Creed III természetesen, ahogy az eddigi összes rész is támogatja majd az egér-billentyűzet kombinációt." A játék október 31-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • planktone #8
    Én mind2 módon játszottam vele, de szerintem is az egér+bill kombináció a hasznosabb.A kontrollerrel nem győztem a képernyőt mindig arra irányítani amerre én akartam.
  • Reg5 #7
    Mit? Semmi probléma nincs vele.
  • Fbn Lx #6
    nem komálom a kontrollereket :(
  • sempron07 #5
    Ezek szerint meg is érdemeljük, ennek örülök. :))
    Kb. két percbe telt hozzászoknom az AC irányításához bill+egér (leginkább a billentyűzet kiosztása volt fura elsőre), de azóta szidok minden hasonló játékot, hogy miért nem így van megcsinálva az irányítása. (Pl. Batman) :D
  • kanduhr #4
    Pedig a jó öreg bill + egér páros itt is jobb.
  • Svlad Cjelli #3
    Aki AC-t PC-n billentyuzettel jatsza, az meg is erdemli.
  • sempron07 #2
    Fog a halál kontrollert venni.
    Csinálják meg szépen bill+egérre is az irányítást, az előző részekben sikerült megoldaniuk...
  • cateran #1
    "Nem látom értelmét, hogy befektessünk egy egér és billentyűzet beállításba. Szerintem ha valaki PC-n az Assassin's Creed III-mal akar játszani, annak van kontrollere is.""
    Ez...lenyugozo logikai okfejtes....Kb. mint a "aki hazudik, az csal, Aki csal, az lop. Aki lop, az rabol es aki rabol az ol is."