Ötvös Tibor

A terroristák a Call of Dutyval készülnek fel

A The Sun címlapján közölte a számára fantasztikusnak tűnő hírt: a terroristák a Call of Dutyval gyakorolnak a bevetéseikre.

"Az iszlámok tudják, hogy a rendőrség figyeli a telefonokat, az üzeneteket és a levelezést is. Így a PlayStation és Xbox játékokhoz fordulatk, hogy elrejtsék halálos terveiket. A játékosok ugyanis bejelentkezhetnek egy-egy térképre, ahol chatelhetnek is egymással."

"Amint ide beléptek, felteszik a fejhallgatót és máris beszélhetnek halálos terveikről. Ezt már a hatóságok is tudják. Ez az információ most bizonyára sokként éri a játékosokat." Nagyjából ez áll a beszámolóban, melyben a Call of Duty mellett a Halo és a Medal of Honor is meg van említve.

A dolog azért érdekes, mert ezt a kört a Modern Warfare 2 kapcsán már lefutotta az újság. Akkor is ugyanezen ötletet vetette fel, de akkor sem talált túl sok támogatóra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mathiassa #13
    iszlámok? ISZLÁMOK?!

    Ó, te drága magyar nyelv! -.-

    Én is várom a South Park átiratot. :D
  • CaptainRumi #12
    mekkora South Park rész lehetne ebből összehozni :D
  • Zero 7th #11
    Pont mai cikk az Indexen, hogy OV terrorelhárítói bruttó egymilliót keresnek. Biztos azért, mert olyan kurvaveszélyes munkájuk van... Mert hát ugye kifejezetten terror által veszélyeztetett ország vagyunk, az elmúlt ezer évben volt egy Matuska Szilveszterünk!
  • nlght #10
    no comment, a f*szom ki van már a terroristákkal, valójában engem az állam terrorizál és a hivatalai, vagyis félelemben tart OV és cinkostársai, törölközőfejű terroristát még csak képen láttam... de könnyebb egy sosemlátott ellenséget "létrehozni és karbantartani", mint az átlagember orrára kötni a valós problémákat és baklövéseket, amiket a kormány elkövetett az utóbbi 2 évben...
  • Zombee #9
    Mi a Counter Strike-al készülünk a nagy merényletre, ott tudjuk szimulálni a bombaelhelyezős arabot és a terrorista elhárítás taktikáit is.
    De így, hogy felhívták rá a figyelmet, megnézzük ezt a Call of Duty-t is.

    Üdvözlettel: Ibrahim Al-Asad Juszuf Abdul
  • morden #8
    Barátaimmal 11 éve csináltunk egy irc channelt aminek a nevében benne volt a terror szó gondolom figyeltek is minket, és szét röhögték az agyukat hogy kb 10-15 tini srác megbeszéli az élet dolgait :D
  • benőmenő #7
    Csak nehogy a terroristák kezéb.....oh fuck
  • shaddam #6
    A wowos terrorveszély után már vártam...
  • morden #5
    Én meg azt hittem a címből, hogy nyomják a taktikot meg ilyesmit a terroristák hogy begyakorlják a bombalerakást :D
  • sanyicks #4
    a lényeg, hogy a tenoristákok fizessenek havi 100 dollárt és akkor nem fogják figyelni GONOSZ népirtó tenoristaszélsőségesjobbiknáczyhollókoszttagadó megbeszéléseiket.