Ötvös Tibor

Hamarosan jön a Painkiller: Recurring Evil

A Painkiller sorozat az igazi old-time FPS-ek rajongóinak okoz a mai napig "kellemes" órákat.

Azért kell idézőjelbe tenni a minőségi jelzőt, mert a legutóbbi epizóds, a Redemption már közel sem sikerült olyan jóra, mint elődei. Hamarosan pedig újabb résszel gazdagodik a franchise. A fejlesztők ugyanis ma jelentették be, hogy Recurring Evil alcímmel újabb Painkiller lát hamarosan napvilágot.

Ebben a részben a saját lelkünk üdvéért kell a Pokol legmélyebb bugyraiból felküdzenünk magunk. A bejelentés szerint az 5 új helyszín közel 6 órás játékidőt kínál majd. És természetesen rengeteg ellenfél ömlik majd ránk, akik között ismét lesznek elég egyedi "arcok" is.

Nem lesz auto-heal, szóval továbbra is a pályán fellelhető EÜ-pakkok segítségével gyógyíthatjuk Bill Sherman karkaterét (Daniel Gardner jelenleg más teendőivel van elfoglalva). A Painkiller: Recurring Evil tavasszal jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sempron07 #4
    Csak adjanak alá egy új motort, ne ebben is ugyan az legyen, mint ami az első részt hajtja!
  • Bulics #3
    De mért ilyen tré emberek folytatják ez egy olyan jó játék franchise lehetne. De hát a zsák mindig megtalálja a foltját. Kicsit egyszerűnek tűnó játékmenet (egyébként közel sem az) és máris az igénytelen hülye emberek elkezdik ontani az igénytelen részeket. Mennyi van má? 4! A people can fly nagyott hibázott hogy eladta ezt a játékot...
  • Zombee #2
    6 óra... nevetséges.
  • Bulics #1
    MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT???????????