Ötvös Tibor

PC-re nem jelenik meg a Transformers: Fall of Cybertron

A PC-s játékosok lemaradnak a következő Transformers alkotásról.

A legújabb hírek szerint ugyanis a Fall of Cybertron nem jelenik meg számítógépekre és csak PS3-ra és X360-ra lesz elérhető. Ez elég nagy "érvágás" lehet a rajongóknak, hiszen a High Moon Games alkotása nagyon izgalmasnak tűnik.



És tegyük hozzá, hogy a War for Cybertron is igen jól sikerült (a film miatt gyorsan összecsapott Dark of the Moont most hagyjuk). Ugyanakkor az is igaz, hogy az első alkotásuk PC-s portja nem volt tökéletes és épp ezért döntött úgy a kiadó, hogy ezúttal nem próbálkoznak.

Szóval egy ideig PC-re nem lesz Transformers játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Persze, nyilván, azt még el is fogadom indokként, jobban is hangzik, minthogy nem tudnak normális portolást végezni.
  • Seth #2
    AZ INDOK : a kutya sem vette meg PC-re
  • Zombee #1
    Ez még rosszabb indok, mint a PC-s warez. Az lehetőségként fel sem merül, hogy ezúttal jobban meg kéne csinálni, inkább nem is foglalkoznak vele.
    Bár én a War for Cybertrontól sem vagyok elájulva, nemrég kezdtem el (már bírja a gépem), monoton lövöldözés az egész, a játékmenet nem sokkal jobb, mint a 2007-es Transformers: The Game. Az is csak annyival volt rosszabb, hogy a főbb ellenségeket nem kilőni kellett, hanem tereptárgyakkal megdobálni...
    Talán egyszer PC-re is lesz majd igazi jó Transformers játék, a The Game előtt az utolsó PC-s verzió talán az 1996 Beast Wars volt, ami egyrészt mellékág, másrészt az is gyenge volt.